De reportage van de tv-uitzending De Monitor van dinsdag 4 september jl. over de behandeling van ME/CVS, laat heel duidelijk de wanhoop zien van patiënten en onmacht van zorgverleners.
Dat ME/CVS patiënten erkenning willen hebben voor hun aandoening begrijpen wij heel goed. ME/CVS ontregelt het leven van patiënten én van hun partners (of ouders) enorm. Mensen zijn geen eenheidsworst, iedereen zit anders in elkaar. Wat voor de een kan werken pakt helaas niet goed uit voor een ander.

Gelukkig hebben inmiddels veel oud-deelnemers die ME/CVS hadden veel baat bij onze training. Zij én hun partners hebben een ander leven. Een leven met energie en gezondheid. Gelukkig is herstel mogelijk.

De uitzending terugkijken kan deze website. Wil je meer weten over ME/CVS? Lees dan de ervaringen op onze website van voormalig deelnemers die ME/CVS hadden.