We are Seven Minimal Creative

Nullam hendrerit – lorem sem bibendum, eleifend nisl sed from lorem ipsum pharetra felis!

Nullam hendrerit sem bibendum, eleifend nisl sed, pharetra felis. Mauris bibendum arcu ac orci dapibus sollicitudin.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Duis quis lacus sed dui sagittis condimentum nec quis enim sapien est fermentum lectus, a mollis dolor magna eu ligula.

Let’s discuss your project!

What our clients say

Our awesome team

Algemeen Directeur

Inderdaad: aan den lijve ondervond ik welk verschil deze training maakt voor de deelnemers. Ik ben er trots op om hieraan op de achtergrond een bijdrage te leveren. Graag ondersteun ik de vakkundige trainers en mijn lieve collega’s om deze training zo krachtig, liefdevol en mega-effectief te houden als ie nu is.

View details

Co-trainer Coachingslijn

Ik word iedere keer weer geraakt als ik zie hoe deelnemers weer volledig in hun kracht komen door het toepassen van de sleutels van Ander Leven.

View details

Echt iedereen zou over deze kennis moeten beschikken. Hoe zou de wereld eruit zien als we allemaal optimaal gebruik zouden maken van de kwaliteit van ons brein? Als we deze kwaliteit inzetten om zelf te herstellen en onze veerkracht te vergroten? Als we congruent zouden spreken en handelen? Als we het slachtoffer in onszelf en de ander zouden herkennen? Ik kan met zekerheid zeggen dat de wereld er dan een stuk mooier uit zal zien!

View details

Elke keer verbaast het me weer om te zien hoe prachtig mooi mensen worden als er verbinding is tussen hoofd en hart, tussen dat wat ze zeggen en uitstralen. Ik draag graag een steentje bij om mensen die verbinding én daarmee hun geluk te laten (her)vinden.

View details

Ontroerend mooi om te zien hoe deelnemers weer in hun eigen kracht gaan staan en weer volop van het leven genieten.

View details

Het Alexander Concept is zo logisch en tegelijk zo doeltreffend. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze prachtige training en elke keer weer te zien hoe de deelnemers in 4 dagen opbloeien.

View details

Het is een voorrecht steeds weer getuige te mogen zijn van de transformatie die mensen ervaren door simpelweg de sleutels van het Alexander Concept toe te passen.

View details

Operationeel Manager

Prachtig om te zien hoe deelnemers alles uit het leven halen na het volgen van de training. De training is DÉ stap naar een ander leven.

View details

Ik geniet elke keer van het werken met een mooi team collega’s die allemaal het doel voor ogen hebben om deelnemers te leren zelf het stuur van hun leven in handen te nemen en hun gezondheid terug te krijgen.

View details

In maart 2015 ben ik gaan ‘zien’. Mijn ‘geloof’ in de training had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik heb daar ingezien dat chronische stress de oorzaak is van zoveel klachten en ziekten. Ik weet nu dat het brein als een controlekamer is voor alles wat er gebeurt in je ‘lichaam’ en ‘geest’

View details

Door het Alexander Concept heb ik weer de regie over mijn gezondheid en geluk in het leven. En dat gun ik iedereen.

View details

Hoofdtrainer

Het is super mooi en dankbaar werk om de sleutel tot een Ander Leven te overhandigen aan de deelnemers!

View details

Deze training is zo krachtig en helder. Geweldig om keer op keer te mogen ervaren hoe deelnemers hiermee zelf hun weg naar gezondheid en vertrouwen terugvinden!

View details

Mensen zien veranderen en terug voluit leven dankzij dé sleutel naar een Ander Leven … wat is er mooier dan dat?

View details

Trainer & LTC teacher

Voor mij is het Alexander Concept het krachtigste instrument om zelf invloed te hebben op gezondheid en geluk. Ik gun dit iedereen en ben dankbaar dat ik mijn steentje kan bijdragen samen met geweldige collega’s.

View details

Hoofdtrainer

Keer op keer zie ik deelnemers aan het Alexander Concept de sleutel vinden tot duurzaam herstel. En ik ben iedere keer intens dankbaar, geraakt en in verwondering om getuige te mogen zijn van dit proces. Wat een verrukkelijk voorrecht om het ter plekke, recht voor mijn ogen, te zien gebeuren: om mensen na jaren van geploeter te zien opbloeien en stralen als nooit tevoren.

View details

Oprichter, Directeur & Hoofdtrainer

Het is binnen 30 jaar zo vanzelfsprekend dat wij ons onbewuste brein aansturen, en daardoor een gezond en gelukkig leven leiden, dat onze training volkomen overbodig is geworden. Die gedachte maakt me heel gelukkig.

View details

Have a project for us?

Contact us today to
lorem ipsum dolor sit amet glavrida!