Christine van der Veen
Algemeen directeur

Geboren in 1967. Moeder van drie kinderen. Christine, van huis uit juriste, heeft gedurende ruim 20 jaar als manager gewerkt bij bedrijven binnen uiteenlopende branches.

Ik heb als manager gewerkt bij grote en kleinere bedrijven, in de verzekeringsbranche, de onderwijsbranche en laatstelijk op het terrein van de jeugdzorg. Ik ben enorm blij en trots dat ik nu als algemeen directeur bij Ander Leven mag werken. Ik heb de training gevolgd toen ik bij Ander Leven kwam werken (immers het is voor mijn werk belangrijk dat ik goed begrijp wat Ander Leven doet) en ben diep onder de indruk. Als manager heb ik heel veel trainingen en cursussen gevolgd en ook op persoonlijk vlak nam ik af en toe deel aan diverse ontwikkeltrajecten. Nooit heb ik zoveel aan een training gehad als aan het Alexander Concept. Natuurlijk zal ik daar in mijn werk mijn voordeel mee doen, maar ik voel me sinds de training ook vol rustige kracht en stabiliteit in mijn moederrol en als mens.


"Inderdaad: aan den lijve ondervond ik welk verschil deze training maakt voor de deelnemers. Ik ben er trots op om hieraan op de achtergrond een bijdrage te leveren. Graag ondersteun ik de vakkundige trainers en mijn lieve collega’s om deze training zo krachtig, liefdevol en mega-effectief te houden als ie nu is."