Co-trainer Coachingslijn

Ik word iedere keer weer geraakt als ik zie hoe deelnemers weer volledig in hun kracht komen door het toepassen van de sleutels van Ander Leven.

Echt iedereen zou over deze kennis moeten beschikken. Hoe zou de wereld eruit zien als we allemaal optimaal gebruik zouden maken van de kwaliteit van ons brein? Als we deze kwaliteit inzetten om zelf te herstellen en onze veerkracht te vergroten? Als we congruent zouden spreken en handelen? Als we het slachtoffer in onszelf en de ander zouden herkennen? Ik kan met zekerheid zeggen dat de wereld er dan een stuk mooier uit zal zien!

Elke keer verbaast het me weer om te zien hoe prachtig mooi mensen worden als er verbinding is tussen hoofd en hart, tussen dat wat ze zeggen en uitstralen. Ik draag graag een steentje bij om mensen die verbinding én daarmee hun geluk te laten (her)vinden.

Ontroerend mooi om te zien hoe deelnemers weer in hun eigen kracht gaan staan en weer volop van het leven genieten.

Het Alexander Concept is zo logisch en tegelijk zo doeltreffend. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze prachtige training en elke keer weer te zien hoe de deelnemers in 4 dagen opbloeien.

Het is een voorrecht steeds weer getuige te mogen zijn van de transformatie die mensen ervaren door simpelweg de sleutels van het Alexander Concept toe te passen.

Door het Alexander Concept heb ik weer de regie over mijn gezondheid en geluk in het leven. En dat gun ik iedereen.

Mensen zien veranderen en terug voluit leven dankzij dé sleutel naar een Ander Leven … wat is er mooier dan dat?

Trainer & LTC teacher

Voor mij is het Alexander Concept het krachtigste instrument om zelf invloed te hebben op gezondheid en geluk. Ik gun dit iedereen en ben dankbaar dat ik mijn steentje kan bijdragen samen met geweldige collega’s.