Toen ik voor het eerst de website onder ogen kreeg dacht ik in eerste instantie: dit lijkt wel een Tell-Sell reclame. Ik kon de citaten van mensen die erop stonden maar moeilijk geloven: “Eerst had ik altijd last van…., maar na Ander Leven was het HELEMAAL anders” etc. Het riep zelfs een beetje een tegenreactie op. Maar geloof mij, na deelname aan de training zal je dit echt precies zo ervaren!!!

Twijfel je? GA alsjeblieft. Het is echt het beste cadeau wat je jezelf ooit kunt geven in je leven.

Laat het bedrag daarom vooral geen belemmering zijn. Het is zo weinig in vergelijking met wat je ervoor terugkrijgt. Ik deed voorheen in mijn werk veel perfectionistisch en dacht vaak negatief over mijzelf. In deze training leerde ik concrete handvatten om deze processen te signaleren en te stoppen. Wat een bevrijding! Het is zo fijn om zelf het heft in handen te kunnen nemen.

Ik heb hiervoor verschillende therapieën gevolgd, maar het enige wat dat mij opleverde was inzicht in de oorzaken van mijn belemmerende overtuigingen. Op een gegeven moment werd ik alleen maar moe van het feit dat ik nu wel wist WAAROM ik deed wat ik deed, maar niet hoe ik het kon stoppen. Ik liep vast. Ander Leven heeft dit mij wel gegeven en dat is zo ontzettend waardevol! Ik kan dit oprecht iedereen aanraden! Gun dit jezelf alsjeblieft ?

Rosa