Ik ben de Ander Leven-training gaan doen omdat ik last had van stress, ontwijkingsgedrag, faalangst en perfectionisme. Deze dingen kwam ik vooral tegen als het om school ging, bijvoorbeeld bij het huiswerk. Gelukkig zijn deze dingen nu verleden tijd. Ik heb geleerd om het AC-proces te kunnen toepassen als dat nodig is. Dit heeft me alleen al de afgelopen week ontzettend geholpen!

Voordat ik de training ging volgen dacht ik dat er niet zo veel met mij aan de hand was, maar tijdens de training leerde ik mijn thema’s kennen. Het geweldige is dat ik ook weer heb geleerd om het op te lossen. De training heeft mij ook enorm sociaal geholpen, nu durf ik mensen mezelf te laten zien! Ik kan nu na de training tegen de zonnige kant van het leven aankijken.

En voor de jeugd die dit lezen en denken dat het “sofisch (of iets anders zweverigs)” is, dat valt allemaal enorm mee!

Kortom, het heeft mij enorm opgeknapt en het is een wonder wat deze training allemaal teweeg brengt. Deze training is zeker iets wat je gewoon kunt volgen. Iedereen kan slagen bij deze training en wat je leert, is dat je jezelf als het ware kunt bedienen.

Veel succes met je beslissing en met vriendelijke groet,

Joor