Ik ben Maike, 24 jaar en heb 2,5 jaar lang CVS gehad. Ik lag alleen maar thuis op de bank of in bed. Kon geen harde geluiden en fel licht verdragen en als de zon scheen moesten alle gordijnen dicht. Douchen deed ik zittend en haren wassen deed mijn moeder voor mij.

Na de training die ik in december gevolgd heb is mijn leven totaal veranderd. Ik heb energie, ik kan weer sporten, ik kan winkelen, ik kan naar de supermarkt en nog veel veel meer.

Ik denk dat jij nu denkt als je dit leest dat kan echt niet! Dat is wat ik ook dacht!!!

Als je klaar bent voor verandering en jezelf open stelt, weet ik zeker dat jij net zo een mooie ervaring krijgt als ik. Lastig vond ik dat nergens staat wat je nou gaat doen in die driedaagse training en wat je leert. Het is dan ook ontzettend moeilijk uit te leggen! Je leert ontzettend veel in drie dagen tijd.

Ik ben een nieuw leven begonnen na de training. Ik ben druk aan het solliciteren en heb mij ingeschreven voor een opleiding. Ik wens iedereen zo een geweldige nieuwe start toe!

Mocht je na dit gelezen te hebben graag contact met mij willen opnemen voor vragen over de training, heel graag! Via Ander Leven kun je mijn telefoonnummer of e-mailadres opvragen.

Heel veel geluk, Maike