In eerste instantie ging ik natuurlijk mee om Tamara te begeleiden en te ondersteunen, maar goh wat heb ik zelf ontzettend veel aan de training gehad!!!

Tamara had al jaren last van verschillende klachten en problemen op geestelijk en lichamelijk gebied. Ze voelde zich vaak erg down en was snel geïrriteerd. Ze reageerde altijd zo fel en direct naar mij en ons zoontje, dat ik soms ook maar niks meer zei om de vrede te bewaren.

Al bij de eerste gesprekken vooraf aan de training kon ik merken dat het Tamara echt diep heeft weten te raken en er al wat aan het veranderen was. Tijdens de training heb ik Tamara zien open bloeien en zag ik een zelfverzekerde vrouw staan, die vol met energie, liefde en rust naar huis is gegaan. Eenmaal thuis merk ik en zie ik dat Tamara echt veel rustiger is en niet zo impulsief reageert op alles. Ze denkt eerst na voordat ze reageert en dat is een heel verschil bij hoe het eerder was. De sfeer is nu goed, Tamara staat positiever in het leven en dit heeft effect op het hele gezin!!

Als begeleider ben ik meegegaan, maar tijdens de training voelde het voor mij aan alsof ik er als deelnemer zelf zat. Door de informatie, die ik tijdens de training te horen kreeg, besefte ik dat er bij mij ook wel het één en ander zat waar ik nog aan kon werken.

Thuis en op mijn werk heb ik het Alexander Concept ook toegepast en dat helpt mij enorm. Op het werk was ik vaak erg chaotisch en moest het precies gaan zoals ik dat wilde, door het Proces toe te passen op deze patronen kan ik dit nu veel beter loslaten en voel ik rust in mijn lijf en hoofd. Nu kom ik thuis van het werk en heb ik nog genoeg energie over voor mijn gezin en hoef ik niet meer eerst bij te tanken.

Ik heb eerst getwijfeld of ik mee zou gaan, maar ben blij dat ik toch gegaan ben. Onze relatie is door de training versterkt en heeft meer diepgang gekregen.

De training is een verrijking in ons leven geworden!!!

Mario