Welke ook de redenen waren waarom ik last had van perfectionisme, depressie, burn-out en een laag zelfbeeld… die doen er niet toe.

Feit is dat ik vastbesloten was om opnieuw te kunnen en willen genieten van het leven. Dat was mij voordien zo prachtig gelukt dus waarom kon dat niet meer?

Ik heb verscheidene therapieën en aanverwanten gevolgd om opnieuw te barsten van energie en de zin van het leven te voelen in mijn hele lichaam. Ik kon enkel vaststellen dat ik enige tijd nadien opnieuw in oude valkuilen liep en geen idee had hoe mij hiervan te ontdoen. Toen werd ik door een vriend aangesproken over het Alexander Concept en besloot mij aan te melden.

Tijdens de training, die ik in november 2013 volgde, leerde ik hoe ikzelf mijn eigen coach kan zijn en dat ik zelf de touwtjes van mijn geluk en gezondheid in handen heb.
Sommige momenten waren een noodzakelijke confrontatie met mezelf… als het ware om mij wakker te schudden. Ik ben dankbaar dat ik deel mocht nemen!

Nu, zes maanden later, geniet ik iedere dag van mijn leven, mijn vrienden en mijn familie. Ik voer fysieke en intellectuele inspanningen zonder problemen uit. Ik hou mij vast aan fijne momenten en herinneringen. Ik laat mezelf toe om fouten te maken en kom uit voor mijn verlangens. Ik heb geen migraine aanvallen meer.

Het gebeurt nog wel eens dat ik één van mijn vroegere valkuilen tegenkom, dan herken ik deze en maak ik daar zo een einde aan. En als ik even vastzat, dan belde ik Lisette en die hielp mij zo weer op het juiste pad.

Ik ben geboren voor het geluk! Het geluk dat ik een ander leven heb!

Sybil