Wat ben ik blij dat deze training bestaat!

Ik kon mijn schoenen niet meer vinden om de wereld in te stappen, maar yes! Ik heb ze weer gevonden, ik trek ze aan en stap vol zelfvertrouwen de wereld in! De zin van mijn bestaan begint steeds meer voelbaar en zichtbaar te worden.

De sleutel tot mijn beschikking hebben geeft mij een gevoel van diepe vrede en rust!

De reden dat ik aan de training ben begonnen waren een aantal klachten:

  • Fibromyalgie
  • Hoog sensitief
  • Licht astmatisch
  • Depressief
  • Weinig energie
  • PMS (woedegevoel, pijnlijke borsten)
  • Negatief denken/piekeren
  • Stress/vastlopen in werk

Al tijdens de 1e dag van de training merkte ik dat mijn brein direct wist: Dit is het!! Er vielen steeds meer kwartjes en mijn vertrouwen groeide met de minuut. Ik ga in deze training echt leren hoe ik mijn stressrespons kan stoppen! In de volgende dagen heb ik me helemaal opengesteld en wauw wat heb ik een mooie kant van mezelf ontdekt en wat gaaf om echt te kunnen voelen dat ik goed ben zoals ik ben. Tranen van geluk liepen geregeld over mijn wangen en ik besefte me voor het eerst in mijn leven dat mijn problemen nu echt opgelost kunnen worden door het Alexander Concept in mijn dagelijkse leven toe te passen.

Nu anderhalve maand na de training ben ik zó blij met het resultaat wat er nu al is! Rust in mijn lijf, geen pijnlijke spieren in mijn schouders, geen stemmetjes die me naar beneden halen, ik ben vrolijker en heb veel vertrouwen in mezelf.
Wat ik in eerste instantie niet door had was dat mijn menstruatiecyclus voor het eerst “normaal” was, mijn man wees me er op en vroeg hoe het eigenlijk met mijn cyclus stond nu. Ik begon te lachen en zei: Jeetje, ik ben er helemaal niet meer zo mee bezig geweest en het is vandaag of morgen mijn menstruatietijd!
Voor de training was ik echt niet te genieten in mijn hormonale cyclus. Een week voor de menstruatie voelde ik een gevoel van woede door mijn lijf gieren en wist me hier geen raad mee. Dit gevoel zo ver mogelijk wegduwen was voor mij iedere keer weer de enige oplossing en dit putte mij enorm uit. Vooral mijn man en zoontje hebben het niet gemakkelijk gehad hierdoor en waren ook vaak de “klos”. Ik was vaak geïrriteerd, had erg veel pijn in mijn borsten en had vaak ook geen zin om te vrijen. Ik was altijd blij dat de menstruatie weer weg was, ik leek dan weer een heel ander mens en mijn man zei dan vaak: Zo, ben je er weer?
Nu merk ik dat ik geen last meer heb van die stemmingen, voelen mijn borsten soepel en zacht aan en heb ik tijdens het vrijen ook echt ervaren hoe het is om er écht van te kunnen en mogen genieten i.p.v. in mijn hoofd te blijven zitten en er niet echt bij te zijn.

Ook fijn dat ik nu niet meer tegen de overgang op zie, ik ben er van overtuigd dat hetgeen wat ik geleerd heb mij hier ook doorheen zal helpen.

Ik heb ook al zoveel inzichten gekregen in mijn patronen die me veel stress bezorgde op de werkvloer, daar kan ik nu het Alexander Concept ook voor gebruiken. Vaarwel stress, welkom rust en vertrouwen!!

Twijfel je nog? Of vind je het te duur? Sta dan even stil bij het feit dat deze training echt gelukkig en gezond gaat maken en dat je dit als cadeau mag geven aan jezelf, omdat jij het waard bent! Je zult altijd wel op zoek blijven naar “iets” wat kan helpen om van je problemen af te komen, zo deed ik dat ook. Ik heb van alles gedaan(echt van alles!), het hielp soms even maar daarna was het weer zoals het was. Stop maar met zoeken, want deze training werkt!

Tamara