trainer

Henriëtte Steneker

Trainer & LTC teacher

Geboren in 1965, getrouwd met Jos en moeder van een dochter en twee volwassen stiefkinderen. Henriëtte is sinds 1993 werkzaam als coach, therapeut, trainer. Ze is gespecialiseerd in loopbaancoaching, Mindfulness, systemisch & energetisch werken en Live The Connection.


Meer dan 15 jaar had ik vele klachten waar uiteindelijk de diagnose CVS/ME en fybromyalgie aan gegeven is omdat er niets ‘tastbaars’ gevonden werd in mijn lichaam, terwijl de ernstige vermoeidheid, pijn in mijn spieren en gewrichten en nagenoeg constant grieperig zijn als maar aanwezig bleef. Normaal voluit leven was niet mogelijk. Ik moest mijn activiteiten altijd verdelen, vaak hersteltijd inplannen en fysieke belasting was nauwelijks mogelijk.

Vele therapieën, behandelingen, opleidingen en trainingen heb ik gevolgd, zowel regulier als alternatief, in de hoop op herstel. Veel inzichten gekregen in mijn eigen thema’s, helaas met beperkt resultaat. In 2013 kwam ik in contact met Ander Leven, mijn interesse was meteen gewekt!

Een helder verhaal hoe het brein werkt en hoe we hier zelf sturing aan kunnen geven, zodat gezondheid en welzijn een logisch gevolg zijn. Meteen wist ik: dit wil ik iedereen leren!. Ik ken veel methodes en technieken op dit gebied, niet eerder had ik zo snel en sterk effect ervaren dan met het Alexander Concept. En niet alleen fysiek herstel en volop energie, maar ook innerlijke rust en kracht. En dat is gebleven. Ik gun dit iedereen."Voor mij is het Alexander Concept het krachtigste instrument om zelf invloed te hebben op gezondheid en geluk. Ik gun dit iedereen en ben dankbaar dat ik mijn steentje kan bijdragen samen met geweldige collega’s."