Beleid ten aanzien van COVID-19

 

Net als veel andere bedrijven hebben wij te maken met het beleid ten aanzien van COVID-19.

We hebben contact opgenomen met het RIVM en informatie ingewonnen over hoe we onze trainingen veilig en conform de richtlijnen kunnen organiseren.

We werken met kleinere groepen dan gewoonlijk, zodat we niet met teveel mensen bij elkaar zijn en we 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Daarnaast werkt onze vaste trainingslocatie, Landgoed Morgenstern, volledig conform RIVM richtlijnen.

De ruimtes zijn groot genoeg om afstand te houden en inmiddels zo ingericht, dat er overal rekening gehouden is met de noodzakelijke afstand van 1,5 meter. Morgenstern draagt zorg voor een hygiënische omgeving door vaker schoon te maken en op verschillende plekken desinfectiegels te plaatsen. Ook is er zorgvuldig nagedacht over de gang van zaken tijdens de pauzes en de maaltijden, zodat ten allen tijde de richtlijnen kunnen worden nageleefd.

Voorafgaand aan de training volgen alle deelnemers ook een persoonlijk consult bij één van de trainers. Ook in deze consulten, die vallen onder de regels voor de inmiddels weer toegestane contactberoepen, houden we ons uiteraard aan de richtlijnen.

Voor zowel de training als het persoonlijk consult geldt: kom alleen als jij en je huisgenoten gezond zijn. Ben jij of je huisgenoot grieperig of verkouden of heb je koorts,  dan ben je verplicht af te zeggen. Neem in dat geval contact met ons op, zodat we je op een ander moment in kunnen plannen.

Voor vragen met betrekking tot het beleid rond COVID-19 of andere vragen, neem contact met ons op via info@anderleven.nl of bel ons op 085-0471250.