“WE HAVE A DREAM”

Het is onze grote droom dat het binnen 30 jaar gemeengoed is dat wij zelf een enorme invloed kunnen uitoefenen op ons leven, onze gezondheid en ons welzijn. Dit komt niet alleen mensen persoonlijk ten goede, maar ook hun naasten en uiteindelijk de hele maatschappij. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

Wij zien het als onze missie om mensen te leren hoe ze rechtstreekse instructies aan hun onbewuste brein kunnen geven, zodat er een optimale samenwerking tussen lichaam en geest ontstaat. Wanneer lichaam en geest optimaal samenwerken, ervaren mensen vreugde en vrede in zichzelf en is er sprake van een gezonde geest in een gezond lichaam.

Het is voor ons heel inspirerend om met mensen te werken die openstaan voor een geheel nieuwe visie op gezondheid en ziekte. Of het nu om gezonde mensen gaat of om mensen met lichamelijke, geestelijke of emotionele klachten. Wij leren mensen hoe eenvoudig het is om invloed uit te oefenen op alle aspecten van hun welzijn. En wij doen dit graag zo simpel, speels en effectief mogelijk.

Hoofdtrainers

Oprichter, Directeur & Hoofdtrainer

Hoofdtrainer

Hoofdtrainer


Trainers

Trainer & LTC teacher

Co-trainer Coachingslijn


Arts


Operationeel Management

Algemeen Directeur

Operationeel Manager