trainer ander leven

Lies D'Hollander

Trainer

Als Vlaming in 1979 geboren te Bonheiden. Getrouwd met Geert, mama van Warre en baasje van Mica. Passie voor taal, welzijn, mens en dier! Gediplomeerd en eeuwig student in moderne talen, humane wetenschappen, communicatie, vroedkunde en verpleegkunde. 

Naast mijn zonnige karakter, had ik als kind al niet de energie en fysieke kracht die andere kinderen hadden. In mijn jeugd kreeg ik steeds meer gezondheidsklachten. Ik knokte om mijn studies af te ronden en professioneel aan de slag te gaan… ik sleepte me vooruit op keiharde wilskracht tot ik écht niet meer kon. Na enkele jaren in een rolstoel, een jarenlange doorgedreven revalidatie en vele behandelingen, besloot ik te aanvaarden dat ik als andersvalide vrouw door het leven zou gaan.

Tot ik van het Alexander Concept hoorde. De vele positieve ervaringen van andere deelnemers maakten me tóch nieuwsgierig naar wat nog méér mogelijk was. Ik besloot de training te volgen en stond verbluft van het effect! Ik merkte al meteen hoeveel deugd en gezondheidswinst het Alexander Concept mij kon bieden: daar waar ik voordien al een tiental jaren geen vijf minuten kon rechtstaan, stond ik meteen na de training 15 minuten aan één stuk rechtop. Ik bleef de sleutels consequent toepassen en zette letterlijk en figuurlijk grote stappen voorwaarts. Ik hoefde niet meer hard te werken voor herstel en me, ondanks mijn inzet, neer te leggen bij miniscule muizenstapjes richting beterschap!

Sinds 2017 geniet ik met volle teugen van een ander leven. Met eenvoudige toepassingen verwezenlijk ik voortaan betekenisvolle veranderingen, van binnenuit en als vanzelf. Ik maak nu keuzes vanuit vrijheid en verlangen en ik geniet volop van het leven!

Dat niet enkel ik, maar ook zoveel andere mensen opnieuw eigen regie over hun leven en gezondheid kunnen nemen dankzij het Alexander Concept, is voor mij een drijfveer waar ik helemaal  achter kan staan. De wetenschap in combinatie met de praktijk, volop ingezet opdat ieder werkelijk bij zijn eigen bron van welzijn en geluk leert komen, daar draag ik vanuit mijn hart graag mijn eigen steentje aan bij.


"Ik raak telkens weer ontroerd wanneer ik zie hoe deelnemers dankzij de sleutels van de training weer in hun eigen kracht gaan staan. Zo knap dat deelnemers weer flexibel gaan bewegen doorheen alles wat het leven hen aanbiedt!"