Lies D'Hollander

Trainer

Geboren te Bonheiden in 1979, getrouwd met Geert en mama van Warre. Passie voor taal, welzijn, mens en dier! Gediplomeerd en eeuwig student in moderne talen, humane wetenschappen, communicatie, vroedkunde en verpleegkunde. Creatieve duizendpoot met hier en daar een hoek eraf.

Sinds 2017 geniet ik van een ander leven… Als kind al had ik niet de energie en fysieke kracht die andere kinderen hadden. In mijn jeugdjaren kreeg ik geleidelijk aan steeds meer gezondheidsklachten. Ik knokte om mijn studies af te ronden en professioneel aan de slag te gaan… ik sleepte me vooruit op keiharde wilskracht tot ik écht niet meer kon. Na enkele jaren in een rolstoel, een jarenlange doorgedreven revalidatie en vele behandelingen, besloot ik te aanvaarden dat ik als andersvalide vrouw door het leven zou gaan.

Tot ik van het Alexander Concept hoorde. De vele positieve ervaringen van andere deelnemers maakten me tóch nieuwsgierig naar wat nog meer mogelijk was. Ik besloot de training te volgen en stond verbluft van het effect! Ik merkte al meteen hoeveel deugd en gezondheidswinst het Alexander Concept mij kon bieden. Ik hoefde niet meer hard te werken voor herstel en me neer te leggen bij miniscule muizenstapjes richting beterschap. Met eenvoudige toepassingen verwezenlijk ik voortaan betekenisvolle veranderingen, van binnenuit en als vanzelf. Ik maak nu keuzes vanuit vrijheid en verlangen en ik geniet volop van het leven.

Dat mensen opnieuw eigen regie over hun leven en gezondheid nemen dankzij het Alexander Concept, kan ik niet ongemerkt laten voorbijgaan. De wetenschap in combinatie met de praktijk, volop ingezet opdat ieder werkelijk bij zijn eigen bron van welzijn en geluk leert komen, daar draag ik met veel plezier mijn steentje aan bij.


"Ontroerend mooi om te zien hoe deelnemers weer in hun eigen kracht gaan staan en weer volop van het leven genieten."

arrow_drop_up arrow_drop_down