Live The Connection verdiept en versterkt het Alexander Concept

Met het Alexander Concept hakken we knopen door, leren we dat we een keuze hebben om te stoppen met alles wat ons ondermijnt en we creëren nieuwe ‘groene banen’ in ons brein. We pakken alles aan wat niet behulpzaam is en wat stress in stand houdt. De chronische stressrespons wordt gestopt, er komt rust in heel het systeem en herstel is het gevolg.

Echter, we kunnen alleen dát aanpakken waar we ons bewust van zijn, door zelfobservatie of feedback van anderen. Zoals bekend is ongeveer 95% van ons brein onbewust. Daar zit veel programmatie die behulpzaam is en ook die niet behulpzaam is.

Met behulp van de instrumenten van Live The Connection kunnen we in het onbewuste op een gemakkelijke en efficiënte manier niet-behulpzame patronen en overtuigingen testen en ‘resetten’ zodat de onbewuste programmatie onze verlangens ondersteunt. Dit geeft een diepgaand effect van rust, zelfvertrouwen, herstel en het leven vanuit mogelijkheden. De combinatie van het Alexander Concept en Live The Connection is sterk transformerend en bevrijd ons potentieel.

Een waardevolle verdieping na de training

In 2013 volgde ik, Henriëtte Steneker – LTC teacher, de training bij Ander Leven vanwege veel klachten. Wat was ik blij en dankbaar dat ik eindelijk een methode had gevonden waardoor ik echt weer volop in het leven kon staan. Ik had daarvoor al zoveel gedaan om te herstellen wat maar weinig effect had. Heerlijk om sleutels in handen te hebben om ‘knopen door te hakken’ en echt herstel te ervaren. Dit wilde ik ook graag in de wereld brengen en sloot me aan bij Ander Leven als trainer/coach.

 

Nog steeds ben ik dankbaar dat ik het AC kan toepassen wanneer nodig én ik ben dankbaar dat ik kennis heb gemaakt met de nieuwe instrumenten van Live The Connection. Hiermee heb ik invloed op het onbewuste en kan ik blokkades opruimen die nog een rem zijn op mijn gezondheid en levensgeluk en waar ik met mijn bewustzijn niet bij kan. 

Praktische informatie

Basisworkshop LTC

  • Nóg meer kennis van de werking van het brein
  • Leer het 5 stappenplan van het ‘abc van ontstressen’
  • Leer zelf spiertesten zodat je kunt communiceren met het onbewuste

Deze workshop wordt online aangeboden in groepsverband.

Het is ook mogelijk om individueel (live en online) in een persoonlijke sessie deze workshop te volgen (inclusief een voorbereiding door jezelf uit te voeren).

Prijs: € 69,- per persoon. 

 

4-daagse Kernmodule LTC

  • De training is opgesplitst in een 3-daagse training en na 4-6 weken een 4e dag
  • We werken in kleine groepen (max. 6 personen) waardoor er veel persoonlijke begeleiding is

Prijs: € 880,- per persoon, exclusief lunch en overnachting, inclusief werkmateriaal in een mooi ringbandsysteem.

*** Na het volgen van de Basisworkshop LTC kun je je met korting inschrijven voor de Kernmodule LTC. De prijs is dan € 855,-.per persoon***

 

De Basisworkshop LTC is een basis om de stress die je tegen komt in een situatie in het hier-en-nu op te lossen op het onbewuste niveau. De Kernmodule LTC is de verdieping waar het onbewuste geherprogrammeerd wordt waar nodig.

Het is mogelijk om alleen de Basisworkshop LTC te gaan volgen. Wil je echter een grote impact hebben op het aansturen van je onbewuste, reserveer dan meteen een plek voor de kernmodule LTC.

De workshops die Ander leven aanbiedt zijn alleen toegankelijk voor deelnemers van Ander Leven en hun partners/begeleiders. Deelname en prijs is per persoon.

Data & locaties 2021

Basisworkshop LTC

>> Locatie: online

Tijd: 9.30-13.00 uur

Data:

  • volgt (na de zomervakantie)

 

Kernmodule LTC

>> Locatie: online – max. 10 personen

Tijd: 9:30 – 17:00/17:30 uur

Data:

volgt (na de zomervakantie)

>>  Locatie: Kesseleik (Limburg) – max. 6 personen

Tijd: 9:30 – 17:00/17:30 uur

Data:

  • 23, 24, 25 april en 29 mei (VOL)
  • 4, 5, 6, juni en 3 juli (VOL)
  • 1, 2, 3 oktober en 20 november 2021 (VOL)

Mocht je op de wachtlijst voor juni of oktober willen, stuur een mail naar info@anderleven.nl onder vermelding van Wachtlijst LTC.

Indien je online de workshops volgt, heb je een laptop of pc nodig met camera en geluid, goede internetverbinding en een rustige plek. Het is belangrijk dat we elkaar zien, horen en we rustig kunnen samenwerken. Er wordt gewerkt via het gratis programma ZOOM.

Heb je interesse? Klik op onderstaande button voor meer informatie en inschrijven. Deze informatie is beveiligd met een wachtwoord omdat het alleen toegankelijk is voor oud-deelnemers en partners/begeleiders van de training het Alexander Concept. Mocht je het wachtwoord willen ontvangen, stuur dan een mail naar LTC@anderleven.nl en vermeld hierbij wanneer je de training gevolgd hebt.

Kijk hier een filmpje waarin oud-deelnemer Frederike haar ervaringen deelt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Henriëtte Steneker, LTC teacher