Live The Connection: een waardevolle verdieping na de training van Ander Leven

In 2013 volgde ik de training bij Ander Leven vanwege veel fysieke klachten, chronische vermoeidheid, chronische pijn en energiegebrek. Wat was ik blij en dankbaar dat ik eindelijk een methode had gevonden waardoor ik echt weer volop in het leven kon staan. Ik had daarvoor al zoveel gedaan om te herstellen wat maar weinig effect had. Heerlijk om sleutels in handen te hebben om ‘knopen door te hakken’ en echt herstel te ervaren. Dit wilde ik ook graag in de wereld brengen en sloot me aan bij Ander Leven als trainer/coach.  

 

Nu 5 jaar later ben ik nog steeds dankbaar dat ik het AC kan toepassen wanneer het nodig is èn ben ik wederom dankbaar dat ik kennis heb kunnen maken met de nieuwe instrumenten van Live The Connection. Hiermee heb ik invloed op het onbewuste, en kan ik blokkades opruimen die nog een rem zijn op mijn gezondheid en levensgeluk. 

 

Live The Connection is ontwikkeld door Marina Riemslagh. Voorheen was zij o.a. PSYCH-K instructor, zowel in Europa als in Azië. Met al haar kennis en ervaring zag Marina mogelijkheden om het werken met het onbewuste eenvoudiger en efficiënter te maken. Zodoende is eind 2016 Live The Connection ontstaan. 

Live The Connection verdiept en versterkt het Alexander Concept

Met het Alexander Concept hakken we knopen door, leren we dat we een keuze hebben om te stoppen met alles wat ons ondermijnt en we creëren nieuwe ‘groene banen’ in ons brein. We pakken alles aan wat niet behulpzaam is en wat stress in stand houdt. De chronische stressrespons wordt gestopt, er komt rust in heel het systeem en herstel is het gevolg.

Echter, we kunnen alleen dát aanpakken waar we ons bewust van zijn, door zelfobservatie of feedback van anderen. Zoals bekend is ongeveer 95% van ons brein onbewust, daar zit veel programmatie die behulpzaam is en ook die niet behulpzaam is.

Met behulp van de instrumenten van Live The Connection kunnen we in het onbewuste op een gemakkelijke en efficiënte manier niet-behulpzame patronen en overtuigingen testen en ‘resetten’ zodat de onbewuste programmatie onze verlangens ondersteunt. Dit geeft een diepgaand effect van rust, zelfvertrouwen, herstel en de mogelijkheid tot overtuigingen waar je ‘met je verstand niet bij kan’ (oftewel die je met je bewuste niet kunt bedenken). De combinatie van het Alexander Concept en Live The Connection is sterk transformerend en bevrijd ons potentieel.

Velen van jullie hebben al tijdens het consult, waarbij we werken met Live The Connection (voorheen met PSYCH-K), ervaren wat werken met het onbewuste oplevert, en zeker in combinatie met het AC. En wellicht ook al door het volgen van PSYCH-K workshops.

Toen wij in de zomer 2017 een bijscholing volgden bij Marina Riemslagh voor Live The Connection was ik aangenaam verrast door de eenvoudige toepassing en het diepgaand effect, dit had ik eerder met PSYCH-K niet ervaren! Ook Helga Verhoeven was enthousiast en het idee om deze methode aan te bieden onder de vlag van Ander Leven, in samenwerking met Marina, was snel geboren.

Al enige tijd gebruikt Ander Leven de LTC instrumenten in de consulten, en nu is er ook de gelegenheid om deze methode zelf te leren bij Ander Leven. Een training alléén voor Ander Leven deelnemers en partners/begeleiders, met een trainster die ervaren is in allebei de methodes.

Uit ervaring weten we dat dit een enorme meerwaarde is: het verdiept en verbindt en we spreken dezelfde taal. Vanwege deze redenen hebben we in het verleden PSYCH-K workshops georganiseerd voor AL-deelnemers en dat was een groot succes. Vandaar dat we enorm blij en enthousiast zijn om dit nu ook met Live The Connection aan te kunnen bieden!

Praktische informatie

De training bestaat uit een (verplichte) voorbereiding: de basis workshop Live The Connection, waarin je o.a. het ‘abc van ontstressen’ leert en het spiertesten, zodat je kunt communiceren met het onbewuste. Deze voorbereiding is nodig om deel te kunnen nemen aan de 4-daagse kernmodule Live The Connection, die bestaat uit 3 dagen training achter elkaar en na ongeveer 6 weken een vierde dag. De basis workshop is een basis, de kernmodule is de verdieping.

Het is mogelijk om je alleen in te schrijven voor de basis workshop LTC. Wil je echter zeker zijn van een plek voor de kernmodule LTC? Schrijf je dan meteen óók hiervoor in.

Data, locaties > Basis workshop

In verband met de coronamaatregelen zullen nieuwe data pas bekend gemaakt worden, zodra de overheid aangeeft dat we weer trainingen mogen gaan geven.

Data, locaties > 4-daagse Kernmodule:

26, 27, 28 juni en 22 augustus 2020 bij Pentacoaching, Boshoverbeek 46, Weert – min. 10 max. 16 personen

Alle trainingen zijn inclusief een lekkere lunch.

Heb je interesse? Klik dan hier voor meer informatie. Deze informatie is beveiligd met een wachtwoord omdat het alleen toegankelijk is voor mensen die de training van Ander Leven hebben gevolgd of als begeleider aanwezig waren. Mocht je het wachtwoord willen ontvangen, stuur dan een mail naar ltc@anderleven.nl en vermeld hierbij wanneer je de training gevolgd hebt.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Henriëtte Steneker, LTC teacher