trainer

Meer Fennema

Hoofdtrainer

Geboren in 1967, gelukkig in een relatie met Tycho en moeder van twee zonen. Meer studeerde Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties in Groningen en Montreal. Naast haar trainerschap is ze internationaal spreker en coach.


Ik heb altijd veel angst gehad om mezelf te uiten, bang dat mensen een oordeel over me zouden hebben. Tegelijkertijd wilde ik niets liever dan internationaal spreken om anderen te inspireren.


Communicatie en internationaal zijn altijd twee rode draden in mijn leven geweest. Na mijn studie koos ik voor een baan in Brussel rondom de EU. Dit was zo’n hoofdwerk, dat ik drie maanden chronische hoofdpijn kreeg. Toen ik weer terug kwam in Nederland, werkte ik in verschillende communicatiefuncties. In mijn vrije tijd deed ik verschillende coachingsopleidingen. Ik zocht steeds maar weer naar de sleutel om binnen- en buitenkant op één lijn te krijgen, zowel bij mezelf als bij anderen.


Als deelnemer van Ander Leven heb ik die sleutel gevonden. In de training en ook daarna heb ik ervaren hoe het voelt als binnen- en buitenkant hetzelfde zijn. Ik heb nog nooit zoveel rust en vertrouwen in mijn lijf en leven ervaren.


"Het is super mooi en dankbaar werk om de sleutel tot een Ander Leven te overhandigen aan de deelnemers!"