Onbekend

Alexander Concept Trainingen

Voor wie is de training?

Daar kunnen we heel kort over zijn: voor iedereen!

 • Kamp je met blijvende lichamelijke of geestelijke klachten, zoals chronische vermoeidheid, pijn, zorgen, angsten of depressieve gevoelens?
 • Heb je emotionele problemen of last van stress?
 • Zit je in een burn-out of er tegen aan of heb je last van overspannenheid?
 • Geef jezelf een kans om er van af te komen!

Of je nu lichamelijke, psychische, zogenaamde onverklaarbare of medisch verklaarde klachten hebt: het maakt voor het brein niets uit. De chronische stressrespons wordt gestopt en je stapt dáármee uit de ‘fight en flight’. Jouw zelfherstellend vermogen doet zijn werk: je merkt dat je weer helder kunt denken, goed kunt slapen, je spijsvertering gaat vooruit en je immuunsysteem kan weer volop functioneren.

Wanneer je geest tot rust komt, komt je lichaam tot rust.

Je hoeft niet eens last van klachten te hebben om baat te hebben bij de training, slechts open te staan voor nieuwe inzichten! Of je nu aan het hoofd van een groot bedrijf staat, (tijdelijk) geen werk hebt of een gezin runt; de training het Alexander Concept werkt voor iedereen.

Goed nieuws

Tenslotte hebben we goed nieuws voor iedereen die het moeilijk vindt om hierin te geloven: er valt niets te geloven! Wij maken gebruik van bewezen ideeën, methodes en denkwijzen. De theorie is goed te begrijpen en heel logisch. De oefeningen zijn down-to-earth en het AC-Proces is eenvoudig te leren en toe te passen. Twintig jaar geleden kon niemand zich voorstellen dat we mobiel konden bellen, dat er zoiets als internet bestond, én dat iedereen daar gebruik van zou maken.

Wij vertrouwen erop dat het over dertig jaar algemeen bekend is dat wij mensen in staat zijn om invloed uit te oefenen op ons leven, op ons geluk en welzijn. Niet door op een wonder of een pilletje te hopen, maar doordat we geleerd hebben hoe we heel eenvoudig ons onbewuste brein kunnen aansturen!

De training is er voor jong en oud

De enige voorwaarde is dat jij gelooft dat wat wij vertellen hier waar is en dat jij in staat bent om het zelf te leren en toe te passen. Meer is er niet voor nodig, alleen jouw instelling om je te openen voor iets wat je nog niet eerder hebt gehoord of meegemaakt.

Vanaf veertien jaar ben je welkom. Ben je zo jong en neem je dàn al deel aan de training, dan is iedereen halverwege de training jaloers op je dat je op zo’n jonge leeftijd leert hoe groot jouw eigen invloed op je leven is en hoe je die kunt toepassen.

Het Alexander Concept is er niet alleen voor de drie-daagse training: het is voor de rest van je leven!

Word gezond en iedereen komt tot rust

Wij weten hoe groot de impact van jouw klachten kan zijn op jouw leven, dat van je partner en je hele omgeving, iedereen die zich met ons verbonden voelt leeft op wanneer het goed met ons gaat; partners, ouders, kinderen, vrienden en collega’s.

Daarom vinden wij het belangrijk dat je je partner meeneemt. Deze weet dan precies waar het over gaat, hoe het werkt en wat er gedaan moet worden. Eenmaal thuis krijg je daardoor begrip en de ondersteuning die je nodig hebt om snel te herstellen.

We zien dan ook veel relaties opleven tijdens de training, want vergis je niet; jij bent misschien degene die ziek is of andere klachten heeft; je partner heeft hier ook veel last van (gehad). Het heeft hun stress, zorgen, verdriet of onmacht gegeven dat jij niet goed in je vel zat. Partners wonen de training gratis bij, zij betalen alleen de verblijfskosten.

Alleen jij kunt de eerste stap zetten naar een ander leven, een gezond en gelukkig leven! Wij helpen je daarbij!

Uw gezondheid is onze prioriteit

Bewezen succesvol

 • "Eindelijk heb ik een instrument in handen waardoor ik de regie over mijn lichaam en geest weer zelf in handen heb."
  Rian, 45 jaar - had fibromyalgie
 • "De training is fenomenaal. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit, de zorg en zorgvuldigheid, de dosering en de sfeer."
  Adriaan, 68 jaar - had een burn-out
 • De huisarts ging op het puntje van zijn stoel zitten: "Wat is er met jou gebeurd? Zo heb ik je nog nooit gezien. Je ogen sprankelen weer." "Klopt," zei ik, "Ander Leven!"
  Sanneke, 58 jaar - had ME/CVS
 • "Dat is een fantastisch gevoel: te ervaren dat ik een keuze heb en mij niet alles alleen maar overkomt."
  André, 47 jaar - had faalangst
 • "Stel jezelf de vragen: Wil ik gezond zijn?  Ben ik bereid te luisteren?  Als dat beide keren ja is, GAAN!"
  Wies, 35 jaar - had ME/CVS