Maak online kennis met onze manier van werken.

Stress? Gezondheids- of chronische klachten? Je eigen invloed is immens!

Misschien heb je deze boodschap ooit gekregen:

‘Die stress zit tussen je oren.’

‘Je moet er maar mee leren leven.’

‘Je moet je gewoon wat minder druk maken, dan komt die energie wel weer.’

Ongetwijfeld goedbedoeld, maar wat zijn ze frustrerend deze opmerkingen.

Om nog maar te zwijgen over je klachten, dit je keer op keer onderuit halen. Je hebt vast al van alles gedaan om je beter te voelen. Tot nu toe alleen nog niet met het gewenste resultaat. Nóg niet, want er is wel degelijk een antwoord en dat antwoord ligt in jou.

Doe mee met de gratis online inspiratiesessie ‘het Alexander Concept’.

 

Eén van onze hoofdtrainers, Froukje Weidema, vertelt je glashelder dat de oorzaak van veel gezondheidsklachten chronisch geworden stress is. Je hoort hoe logisch dit proces op gang gebracht en gehouden wordt en hoe eenvoudig het is om deze stressreacties te herkennen en te stoppen. Je leert de mechanismes te doorzien zodat je zelf regie krijgt over je klachten. Leren hoe je je brein aanstuurt zorgt ervoor dat je in no-time lekker in je vel zit. En je leert hoe het kan dat 83% van onze deelnemers na onze training blijvend herstelt.

Deze inspiratiesessie duurt ca. 90 minuten. In de laatste 30 minuten kun je vragen stellen.

Schrijf je snel in voor deze online lezing via ZOOM. We hebben maximaal 40 plekken voor mensen die niet eerder aan onze training hebben deelgenomen. Na inschrijving ontvang je kort voor de online sessie een link en kun je digitaal aansluiten.

Klik hier voor een overzicht van de geplande inspiratiesessies