Wat een geluk…

Samen met onze hoofdtrainers hebben we een nieuw product gelanceerd: Klavertje 4. Een online cursus voor jou als oud-deelnemer (en/of je partner/begeleider) om te verdiepen en nóg meer inzicht te krijgen.

Het Klavertje 4

Vier online ontmoetingen waarin je de 7 sleutels verfrist. Constateert dat je alles in je hebt, én waarin je een flinke stap vooruit maakt in het erkennen, herkennen en ontmantelen van die paar ‘zware jongens’ in ons. Die fundamentele patronen die we allemaal kennen en die ervoor zorgen dat we regelmatig Terug naar Af gaan, ons vertrouwen in de toekomst verliezen of gaan twijfelen over van alles en nog wat. Oude bekenden:  laag zelfbeeld, perfectionisme en last but not least het slachtofferschap.

 

Praktische informatie

We werken via ZOOM gedurende 4 opeenvolgende weken, met 4 inspirerende programma’s van ieder anderhalf uur. Verheug je op verfrissing en verdieping middels verhalen, tussentijdse reflecties, creatieve opdrachten, inspirerende ontmoetingen en natuurlijk verbinding! Tussen de lessen in heb je minimaal eenmaal contact met een groepje andere deelnemers (ook via zoom, hier krijg je meer informatie over) om de lessen diep te verankeren in je systeem. Zodat alle lessen leiden naar een rijke, blijvende oogst – precies zoals je van ons gewend bent.

We hebben een introductieprijs van € 97 per persoon (normaal € 127).

Er geldt een maximum aantal deelnemers, dus meld je gauw aan zodat je verzekerd bent van een plaats. Schrijf je in en voel opnieuw de verbinding én de kracht van je eigen invloed.

Data ochtendgroep Klavertje 4

4 woensdagochtenden van 10.00 – 11.30 uur op 27 mei, 3 juni, 10 juni en 17 juni

Data avondgroep Klavertje 4

4 donderdagavonden van 20.00 – 21.30 uur op 28 mei, 4 juni, 11 juni en 18 juni

We kijken ernaar uit je virtueel te ontmoeten.

Helga & Froukje

Omwille van de AVG-wetgeving zijn we formeel verplicht je erop te wijzen dat ZOOM niet bewezen AVG-proof is en dat deelname aan deze online cursus daarom op eigen verantwoordelijkheid geschiedt.