Vragen en antwoorden online cursus Klavertje 4

Vraag:

Ik zou graag naderhand de cursus willen terugkijken. Worden de bijeenkomsten opgenomen en kan ik de opnames terugkijken?

Antwoord:

Wij maken audio-opnamen van de bijeenkomsten zodat wij ervan kunnen leren en jullie zelf de bijeenkomst nog eens terug kunnen luisteren. Via de mail krijg je de opname-link na afloop van de bijeenkomst toegestuurd, samen met de beschrijving van de tussentijdse opdracht. De opnamen zijn uitsluitend voor jouzelf bedoeld; het is niet toegestaan ze te delen met anderen. Alle eventuele subgroepbesprekingen vallen buiten de opname.

Vraag:

Ik wil een combinatie tussen de woensdagochtend en de donderdagavond omdat ik niet alle data aanwezig kan zijn. Kan ik data van de ochtend- en avondcursus combineren?

Antwoord:

Dat is helaas niet mogelijk. Beide groepen kent een maximaal aantal deelnemers. En tussen de bijeenkomsten in heb je minimaal eenmaal contact met een groepje andere deelnemers uit jouw eigen groep.

Vraag:

Ik wil graag een factuur als betaalbewijs voor mijn administratie. Ontvang ik een factuur van mijn betaling?

Antwoord:

Na betaling ontvang je direct een bevestigingsmail met factuur in je mailbox.

Vraag:

Ik heb geen ervaring met Zoom. Hoe kan ik inloggen op de bijeenkomsten?

Antwoord:

Eén dag voor de Zoom bijeenkomst ontvang je de zoomlink waarmee je kunt inloggen. Wees op tijd ‘binnen’, net als in de training 😉. Een kwartier voor aanvang van de bijeenkomst gaan de digitale zaaldeuren open.

 

Omwille van de AVG-wetgeving zijn we formeel verplicht je erop te wijzen dat ZOOM niet bewezen AVG-proof is en dat deelname aan deze online cursus daarom op eigen verantwoordelijkheid geschiedt

Vraag: 

Ik heb me eerder ingeschreven voor de Opfrisdag. Is het mogelijk dat ik deze inschrijving vervang voor Klavertje 4?

Antwoord:

Nee, je kunt niet wisselen. Het zijn 2 verschillende produkten.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een mail naar info@anderleven.nl

Omwille van de AVG-wetgeving zijn we formeel verplicht je erop te wijzen dat ZOOM niet bewezen AVG-proof is en dat deelname aan deze online cursus daarom op eigen verantwoordelijkheid geschiedt.