Fransien Walton

Trainer

fransien@anderleven.nl
06-13216621

Fransien Walton

Geboren in 1985, getrouwd met Roel en moeder van een zoon en dochter. Fransien is oorspronkelijk taalwetenschapper en is nu werkzaam als coach. Ze volgde onder andere de opleiding tot Life- en Loopbaancoach bij de Balansgroep.

Door de training van Ander Leven ben ik hersteld van een jarenlange chronische vermoeidheid. Sinds ik 14 was, had ik minder energie dan leeftijdgenoten en was ik vaak ziek. Op 24-jarige leeftijd kwam ik geheel tot stilstand en door mijn vele klachten en de ernstige vermoeidheid heb ik anderhalf jaar voornamelijk in bed en op de bank geleefd.

De training opende mijn ogen. Niet alleen was er een mogelijkheid tot herstel: die mogelijkheid lag in mij! Ik was verwonderd over mijn eigen kracht en de grote invloed die ik zelf op mijn gezondheid heb. Ik herstelde snel en besloot dat ik ook andere mensen wilde gaan begeleiden naar een gezond en gelukkig leven.

Ik geniet elke keer van het werken met deelnemers en vind het prachtig om te zien dat mensen het roer van hun leven weer in eigen handen kunnen nemen.

  • Ik ben dankbaar dat ik mensen mag helpen het roer van hun leven weer in eigen hand te nemen.