ONLINE LIVE Q&A

Antwoord op al je vragen over onze training


19-01-2022
09:30 - 10:30 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Live & interactief

60 minuten live via ZOOM kun je al je vragen stellen over onze training en wat het jou kan opleveren.

Kracht van je brein

inzicht in de kracht van jouw (onbewuste) brein en de basis van onze technieken.

Eye-openers

Leer door de vragen en antwoorden anders te kijken naar jouw gezondheid en klachten. 

Maak kennis met Marinka van de Kamp - hoofdtrainer

In dit webinar neemt Marinka een uur lang de tijd om jouw vragen over de training het Alexander Concept LIVE te beantwoorden! We staan met jou stil bij ons trainingstraject en wat onze training jou kan opleveren. We kunnen ons  goed voorstellen dat je vragen of zelfs twijfels hebt. Vragen als:

  • "Hoe weet ik of deze training iets is voor mij?"
  • "Wat gebeurt er in de training?"
  • "Kan ik echt van mijn gezondheidsklachten herstellen?"

Vraag Marinka wat je graag wilt weten over de training, herstel, de basis van onze technieken en je krijgt inzicht. Het kan natuurlijk ook zijn dat je online kennis wilt maken met de kwaliteiten van het brein of dat je gewoon een indruk wilt hebben over ons én onze manier van werken.

Pak deze mooie kans en stel gerust jouw vraag! Of spreek jouw twijfels uit die je al langere tijd hebt. Op deze manier via ZOOM met elkaar in gesprek gaan doen wij graag. Met jou!

Hoe werkt de online live Q&A?

Aanmelden

Inschrijven is eenvoudig. Klik op de button en vul je gegevens in. Nadat je dit hebt gedaan ontvang je ruim voor aanvang een toegangslink tot de LIVE Q&A via ZOOM.

Vraag indienen

Wat jouw vraag ook is, we zullen het beantwoorden. Je mag je vraag ook insturen via deze link. Heb je geen vraag? Doe mee en leer van vragen van anderen.

Voor wie

Iedereen die onze training niet heeft gevolgd. Wij hebben plek voor maximaal 15 mensen. We geven graag antwoorden met inhoudelijke diepgang en verbinding.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek 

Ander Leven heeft wetenschappelijk onderzoek laten uitvoeren naar de effecten van de training. Het onderzoek is uitgevoerd door een zelfstandig onderzoeker in samenwerking met een arts en een universiteit. 

Resultaten 

  • Het lichamelijk en geestelijk welzijn verbetert naar het landelijk gemiddelde.
  • De vitaliteit van deelnemers ligt zelfs hoger dan het landelijk gemiddelde.
  • De training heeft aantoonbaar effect op alle deelnemers en op allerlei stress gerelateerde klachten. Van neerslachtigheid tot slaapproblemen, zenuwstelsel en botstelsel.

Wil je meer weten over het onderzoek?

Bekijk dan het filmpje waarin onderzoeker Tim Choy de resultaten met je doorneemt. Of download het rapport met daarin alle resultaten:

Mis dit Q&A webinar niet. Er komt géén opname.

arrow_drop_up arrow_drop_down