Jouw investering in het Alexander Concept

Sleutel tot een ander leven!

14+

JAAR ERVARING

86%

DUURZAAM RESULTAAT

2700+

TEVREDEN KLANTEN

93%

MEER VITALITEIT
Voor particuliere deelnemers hanteren wij andere tarieven dan wanneer je een zakelijk pakket afneemt en jouw werkgever voor jou de training betaalt. Dat doen wij omdat je het traject als particulier volledig zelf moet betalen. We doen er dan ook alles aan om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Een aantal onderdelen, zoals onder meer de coachlijn, waar je na de training gebruik van kunt maken, brengen wij niet in rekening. Daarnaast bieden we jou een onder modaal korting en is het mogelijk om in termijnen te betalen. Zakelijke deelnemers betalen het reguliere tarief. Heb je chronische klachten dan kun je je werkgever vragen om een interventie zodat ziekteverzuim kan worden voorkomen of aan snel herstel kan worden gewerkt.

Volg je de training voor persoonlijke ontwikkeling dan kun je je werkgever vragen om budget voor je verdere ontwikkeling en dit besteden aan de training. Je werkgever, ARBO/bedrijfsarts of verzekeraar kan hiervoor een offerte aanvragen.

Annuleren

Bij annulering korter dan 4 weken voor de aanvangsdatum van de training wordt 50% van de prijs in rekening gebracht. In geval van annulering korter dan 2 hele weken voor aanvang van de training ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Als je twee weken na inschrijving je deelnamedatum wilt wijzigen of de training wilt annuleren, brengen wij, ongeacht de periode, € 100 administratiekosten in rekening.

Indien een intakegesprek en/of consult heeft plaatsgevonden worden ook deze kosten bij annulering, ongeacht de periode, altijd in rekening gebracht. Een intakegesprek kost € 150 per intake, een consult kost € 85 per uur.

Ontdek wat het Alexander Concept voor jou, jouw bedrijf en werknemers kan betekenen