OP-KOERS-BOOST-DAGEN

Een waardevolle verdieping ná de training het Alexander Concept®

Volgens de principes van het Alexander Concept®.

Als je nog een stap verder wilt gaan.

Na de training bieden we een aanvullend programma om verder te werken aan jouw positieve veranderingen. We zorgen ervoor dat je de dagelijkse integratie van wat je hebt geleerd tijdens training/interventie het Alexander Concept® verder kunt automatiseren. Voor het doorbouwen op jouw positieve veranderingen is het heerlijk om in de flow van de training te blijven.

Mogelijk loop je tegen overtuigingen en patronen aan die je nog niet eerder bij jezelf hebt ontdekt. Of ben je op zoek naar metaforen die je inspireren.
Om je blijvende ondersteuning te bieden, starten we de Op-Koers-Boostdagen, waar je weer met oud-deelnemers en/of partners in verbinding komt.

Op-Koers-Boostdagen zijn krachtige dagen vol inspiratie, groei en transformatie. Een programma, speciaal ontworpen om je te verbinden met je doelen, passies en innerlijke kracht. Stap uit je comfortzone en ervaar de boost die je nodig hebt om je koers te vervolgen. Momenten om jezelf op te laden en nieuwe hoogten te bereiken. Een ritme dat past bij jouw levensstijl en je de kans geeft om consistent aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

We bieden meerdere keren per jaar een workshop en themadagen, die vanaf 2e helft 2024 uitgebreid gaan worden.

Ontdekkingsreis trauma's herkennen en erkennen

Een ontdekkingstocht van 2,5 dag om jou trauma’s te leren kennen en je overlevingsmechanismen voor eens en altijd achter je te laten. Ga net dat stapje verder, kijk naar jezelf en krijg inzicht in je eigen (vroeg-kinderlijke) trauma’s en de overlevingsdelen die hierdoor ontstaan.

Opfrisdag

Een inspirerende dag waarin je je weer onder kunt dompelen in de  Ander Leven sfeer. Wat er in het hier en nu ook is, het blijft belangrijk om de groene kant van het brein te voeden en stimuleren. De belangrijkste punten uit de training worden herhaald en samengevat.

Dagtraining Gezonde Generatie

Dagtraining Gezonde Generatie biedt de  gelegenheid om je kinderen kennis te laten maken met de beginselen van het onbewuste brein, de chronische stressrespons en de sleutels. Het programma is speciaal samengesteld voor oud-deelnemers én hun kind(eren).

Inloggen oud-deelnemers

Heb je de training gevolgd? Vraag een registratielink aan, log in bij onze AL-COMMUNITY en wordt geïnspireerd!