OPFRISDAG

Voor oud-deelnemers, partners en/of begeleiders

Agenda & aanmelden

De puntjes op de 'i'

De Opfrisdag biedt de mogelijkheid om samen met de trainers nog eens te kijken naar (nieuwe) thema’s die zich aandienen in je leven, waar je de sleutels op wilt leren toepassen. We besteden uitgebreid aandacht aan het leren herkennen van overtuigingen die onder je alarmsignalen schuil gaan. We staan nog eens stil bij het slachtofferschap; in welke vormen komt dat tot uiting in jouw dagelijks leven en hoe zet je dat om? We gaan aan de slag met een nieuw model, waarin je opnieuw leert kijken naar je belemmeringen en deze omzet naar een kans.

Een dag met veel interactie en persoonlijke aandacht. Ook een dag waarin je je verbindt met andere oud-deelnemers die dezelfde taal spreken.

Samengevat

 • We blikken terug op de training en de belangrijkste thema’s
 • Er is aandacht voor de 7 sleutels en hun onderlinge samenhang
 • We nemen je stapsgewijs mee door het AC proces en verdiepen waar nodig
 • Overtuigingen en hoe deze om te zetten krijgt aandacht
 • We nemen uitgebreid aandacht voor het thema verbinding in al haar vormen
 • Er is ruimte voor vragen en uitwisseling

Trainers

Sylvia Harskamp

"Na het volgen van de training is er vaak nog behoefte aan contact met gelijkgestemden. Zowel om advies te kunnen vragen over de sleutels of thema’s die zich aandienen, als om het verlangen de sfeer van de training weer te ervaren en de energie van die mooie transformerende reis te kunnen delen. De Opfrisdag is dé dag die in deze behoeften voorziet. Met veel plezier en toewijding geef ik daar inhoud en begeleiding aan. Vol op koers en in een positieve flow gaan deelnemers weer verder."

Astrid van Dijk

"Veel van onze deelnemers omschrijven een gevoel van ‘opruimen’ nadat ze de training hebben afgerond. Ervaar jij dat ook? Nu je gestopt bent met slachtofferschap, fysieke pijn, laag zelfbeeld, angst, schuld, schaamte, energiegebrek en perfectionisme, dienen zich vast nieuwe thema’s bij je aan? Graag help ik je op de Opfrisdag verder om te kijken hoe je de 7 sleutels op alle thema’s in je leven kunt toepassen. Voor mij zijn de Ander Leven sleutels verworden tot een levensstijl en dat gun ik iedereen."

Wat anderen zeggen

Heerlijk energiek!
"In de loop der tijd merk je toch dat je bepaalde sleutels niet meer volledig gebruikt of wat verwaterd zijn en deze dag is zeer geschikt om weer even de puntjes op de i te zetten! Wat fijn om weer een dag volle bak energie te mogen ervaren en helemaal op te laden, de sfeer was ook meteen weer vertrouwd. Echt een aanrader om te doe."😊
Helga N.

Weer volle kracht vooruit

"Ik kan het iedereen warm aanbevelen! Die dag is echt veel meer dan een opfrisdag. Mijn scheepsmotor heeft een grondige revisie gehad, mijn dek is weer helemaal schoongeboend, de zeilen staan strak, alle ballast is overboord gegooid. Ik ga weer volle kracht vooruit."

Els

Inspirerend en verbindend

"Wat was het een geweldige opfrisdag. Zo bijzonder om weer nieuwe inzichten te krijgen. Wat is zo'n dag toch inspirerend en verbindend. Trainers bedankt en ook alle deelnemers, dank je wel voor deze fijne ervaring. We liggen vol op koers."


Judith
Alles weer opgeschud

"In de loop van twee jaar voelde ik nog goed alle winst die ik had behaald tijdens de training. Maar het toepassen van de sleutels schoot er meer en meer bij in. Nu is de hele boel weer opgeschud en heb ik weer aan de lijve gevoeld hoeveel baat ik erbij heb. Reuze bedankt!"
Moniek

Fris als een.... waterval

Heb jij behoefte om opgefrist te worden over wat je geleerd hebt op de training van Ander Leven? Wat waren ook al weer de sleutels van het Alexander Concept en hoe zet je ze in op het moment dat je vastlopen doet? Heb je zin om je helemaal over te geven aan de groene flow, je te verbinden met andere oud-deelnemers en zo weer vol op koers naar huis te gaan? Meld je dan nu aan!

Aanmelden
€ 225,- p.p.

De kosten voor de Opfrisdag

 • Dag workshop van 10:00 - 17:00/17:30 uur 
 • Onder begeleiding van onze professionele trainers Sylvia & Astrid
 • Inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch
 • Exclusief overnachting
 • Maximaal 26 personen  

Agenda en aanmelden

21 juni

Locatie: Landgoed Woodbrooke, Barchem

10:00 - 17.00 UUR

Locatie: LANDGOED WOODBROOKE IN BARCHEM


TIJDEN: 10:00 - 17:00/17:30 uur  (inlooptijd is vanaf 9.30 uur)