OPFRISDAG

Voor oud-deelnemers, partners en/of begeleiders

Agenda & aanmelden

De puntjes op de 'i'

De Opfrisdag is een inspirerende dag waarin je je weer even onder kunt dompelen in de Ander Leven sfeer. Het is een dag vol ontmoeting, verbinding en verdieping. Je leert andere oud-deelnemers kennen, krijgt gelegenheid je ervaringen te delen en naar behoefte vragen te stellen. Ook positieve veranderingen hebben een plek. Want wat er in het hier en nu ook is, het blijft belangrijk om de groene kant van het brein te voeden en stimuleren.

Inhoudelijk word je meegenomen in de belangrijkste thema’s van de training en de 7 sleutels. We werken met overtuigingen en verdiepen op het sleutelwoord; verbinding. Al met al een dag waarop we elkaar uitnodigen en stimuleren op punten waar je mogelijk nog moeilijk doet de positieve verandering te maken.

 Samengevat

 • We blikken terug op de training en de belangrijkste thema’s
 • Er is aandacht voor de 7 sleutels en hun onderlinge samenhang
 • We nemen je stapsgewijs mee door het AC proces en verdiepen waar nodig
 • Overtuigingen en hoe deze om te zetten krijgt aandacht
 • We nemen uitgebreid aandacht voor het thema verbinding in al haar vormen
 • Er is ruimte voor vragen en uitwisseling

Fris als een.... waterval

Heb jij behoefte om opgefrist te worden over wat je geleerd hebt op de training van Ander Leven? Wat waren ook al weer de sleutels van het Alexander Concept en hoe zet je ze in op het moment dat je vastlopen doet? Heb je zin om je helemaal over te geven aan de groene flow, je te verbinden met andere oud-deelnemers en zo weer vol op koers naar huis te gaan? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

Weer volle kracht vooruit

"Ik kan het iedereen warm aanbevelen! Die dag is echt veel meer dan een opfrisdag. Mijn scheepsmotor heeft een grondige revisie gehad, mijn dek is weer helemaal schoongeboend, de zeilen staan strak, alle ballast is overboord gegooid. Ik ga weer volle kracht vooruit."

Els

Inspirerend en verbindend

"Wat was het een geweldige opfrisdag. Zo bijzonder om weer nieuwe inzichten te krijgen. Wat is zo'n dag toch inspirerend en verbindend. Trainers bedankt en ook alle deelnemers, dank je wel voor deze fijne ervaring. We liggen vol op koers."

Judith
Alles weer opgeschud en klaar voor gebruik

"In de loop van twee jaar voelde ik nog goed alle winst die ik had behaald tijdens de training. Maar het toepassen van de sleutels schoot er meer en meer bij in. Nu is de hele boel weer opgeschud en heb ik weer aan de lijve gevoeld hoeveel baat ik erbij heb. Reuze bedankt!"

Moniek

Heerlijk energiek!

In de loop der tijd merk je toch dat je bepaalde sleutels niet meer volledig gebruikt of wat verwaterd zijn en deze dag is zeer geschikt om weer even de puntjes op de i te zetten!

Wat fijn om weer een dag volle bak energie te mogen ervaren en helemaal op te laden, de sfeer was ook meteen weer vertrouwd.

Echt een aanrader om te doen 😊

Helga N.

Trainers

Sylvia Harskamp

"Na het volgen van de training is er vaak nog behoefte aan contact met gelijkgestemden. Zowel om advies te kunnen vragen over de sleutels of thema’s die zich aandienen, als om het verlangen de sfeer van de training weer te ervaren en de energie van die mooie transformerende reis te kunnen delen. De Opfrisdag is dé dag die in deze behoeften voorziet. Met veel plezier en toewijding geef ik daar inhoud en begeleiding aan. Vol op koers en in een positieve flow gaan deelnemers weer verder."

Astrid van Dijk

"Veel van onze deelnemers omschrijven een gevoel van ‘opruimen’ nadat ze de training hebben afgerond. Ervaar jij dat ook? Nu je gestopt bent met slachtofferschap, fysieke pijn, laag zelfbeeld, angst, schuld, schaamte, energiegebrek en perfectionisme, dienen zich vast nieuwe thema’s bij je aan? Graag help ik je op de Opfrisdag verder om te kijken hoe je de 7 sleutels op alle thema’s in je leven kunt toepassen. Voor mij zijn de Ander Leven sleutels verworden tot een levensstijl en dat gun ik iedereen."
€ 150,- p.p.

De kosten voor de Opfrisdag

 • Dag workshop van 10:00 - 17:00/17:30 uur 
 • Onder begeleiding van onze professionele trainers Sylvia & Astrid
 • Inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch
 • Exclusief overnachting
 • Maximaal 26 personen  

Agenda en aanmelden

2024

Datum nog niet bekend

10:00

Locatie: De Gekroonde Bel in Oosterhout

Tijd: 10:00 - 17:00/17:30 uur  (inlooptijd is vanaf 9.30 uur)