De kosten van onze trainingen

Het Alexander Concept is een trainingsprogramma van drie maanden dat is opgebouwd uit een telefonische intake, een persoonlijk consult, de driedaagse training, een verdiepingsdag (6 weken na de training) en telefonische follow-up. De follow-up bestaat uit vaste belafspraken om je gedurende het hele trainingstraject te begeleiden.
De kosten voor het persoonlijk consult voorafgaand aan de training en de verblijfskosten op basis van volpension worden apart berekend. Wij nodigen partners uit om de training gratis bij te wonen. Zij betalen alleen de verblijfskosten op basis van volpension.

Drie maanden trainingstraject het Alexander Concept

Onze training kost 2.500 per deelnemer inclusief btw voor particuliere deelname. Als je werkgever je de training gunt en de factuur naar hem of haar mag worden gestuurd, gelden onze zakelijke tarieven. Jij en je werkgever kunnen dan kiezen uit 3 pakketten. Meer informatie hierover vind je op onze zakelijke website: https://alexanderconcept.nl/werkgever/aanbod/investering/

Wij snappen dat het een flinke investering is, maar volgens veel oud-deelnemers is het de beste investering ooit. Hun verhalen kunt u  hier lezen.

Korting bij onder modaal inkomen
Wij vinden het belangrijk dat onze training ook voor mensen met een minder dan gemiddeld inkomen/uitkeringsgerechtigde toegankelijk is. We gaan hierbij uit van onder modaal; minder dan €2.816,- bruto per maand in 2020, of minder dan €36.500,- bruto op jaarbasis. We kijken naar het gezamenlijk inkomen van beide partners en het dient aangetoond te worden (binnen een week nadat de intake heeft plaatsgevonden). Als tegemoetkoming hanteren we een korting van € 500,- op de training (niet in combinatie met andere kortingsacties). Per training zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de wachttijd kan langer zijn. Vul bij online inschrijving in het veld ‘voucher’in: onder modaal en mail bewijsvoering (uitkering, jaaropgave, loonstrook) naar info@anderleven.nl.
Familiekorting
Daarnaast bieden wij ook een familiekorting als je samen met een familielid in dezelfde training gaat deelnemen. Dit is een korting van €500,- totaal voor beiden (€250,- per deelnemer; niet in combinatie met andere kortingacties en o.v.v. ‘familie’ op het Intakeformulier).

Werkgevers

Ben je een werkgever en wil je 1 of meerdere van je werknemers onze training geven? Dan kun je kiezen uit onze 3 zakelijke pakketten. Een incompany-training behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op onze zakelijke website (https://alexanderconcept.nl/werkgever/aanbod/investering/) of neem contact met ons op.

Persoonlijk consult voor optimale voorbereiding

Alle deelnemers krijgen een persoonlijk consult voorafgaand aan de training. Dit consult zorgt voor de best mogelijke voorbereiding op de training, zodat u optimaal profijt heeft van het Alexander Concept. De kosten voor dit consult zijn € 85,- incl. btw per uur. Het consult duurt gemiddeld twee uur.

Verblijf op basis van volpension

De training is intern en op basis van volpension. Deelnemers en partners betalen € 450,- incl. btw per persoon voor de verblijfskosten (excl. btw bij zakelijke deelname).

Betaling

Uiterlijk twee weken voor aanvang van de training inclusief de verblijfskosten.

Annuleren

Bij annulering korter dan 4 weken voor de aanvangsdatum van de training wordt 50% van de prijs in rekening gebracht. In geval van annulering korter dan 2 hele weken voor aanvang van de training bent u het volledige bedrag verschuldigd.

Als je twee weken na inschrijving je deelnamedatum wilt wijzigen of de training wilt annuleren, brengen wij, ongeacht de periode, € 100 administratiekosten in rekening.

Indien een intakegesprek en/of consult heeft plaatsgevonden worden ook deze kosten bij annulering, ongeacht de periode, altijd in rekening gebracht. Een intakegesprek kost € 85 per intake, een consult kost € 85 per uur.

Onvoorziene omstandigheden kunnen er voor zorgen dat wij een training moeten annuleren.

In dat geval krijgt u de trainingskosten en de verblijfskosten gerestitueerd of wordt u een andere trainingsdatum aangeboden. Voor andere gemaakte kosten zijn wij niet aansprakelijk.

Zorgverzekering

Op dit moment wordt het Alexander Concept niet vergoed door zorgverzekeraars.