Agenda trainingstraject | Het Alexander Concept 2023

26

OKT

18:00

4-daagse training


26 t/m 29 oktober & 

18 december 2023

26

OKT
18:00

4-daagse training

EXTRA GROEP

26 t/m 29 oktober & 

18 december 2023

16

NOV

18:00

4-daagse training


16 t/m 19 november 2023 &

8 januari 2024

16

NOV
18:00

4-daagse training

EXTRA GROEP

16 t/m 19 november 2023 &

8 januari 2024

8

DEC

18:00

4-daagse training


8 t/m 11 december 2023 &

22 januari 2024

Agenda trainingstraject | Het Alexander Concept 2024

1

FEB

18:00

4-daagse training

1 t/m 4 februari  & 

20 maart 2024

29

FEB

18:00

4-daagse training

29 februari t/m 3 maart & 

15 april 2024

14

MAART
10:00

4-daagse training

14 t/m 17 maart & 

24 april 2024

Veelgestelde vragen

WAAROM MOET MIJN PARTNER MEE?

De training helpt je om patronen te doorbreken. Maar laten we eerlijk zijn, met je partner thuis zit je in een en al patronen. Sommigen zijn behulpzaam en andere niet. Het is voor jou als deelnemer erg prettig wanneer jouw partner bij de training aanwezig is en zodoende begrijpt welke onbewuste mechanismen verantwoordelijk zijn geweest voor je klachten. Het is behulpzaam dat je partner zelf ervaart hoe het Alexander Concept werkt en jou kan ondersteunen bij de toepassing ervan in je dagelijkse leven. Indien je geen partner hebt, kun je met ons overleggen of je iemand anders meeneemt. De ervaring leert ons dat het je herstel ten goede komt wanneer je partner aanwezig is én dat de meeste partners ontzettend blij zijn dat ze bij de training aanwezig zijn geweest.


MIJN PARTNER KAN SLECHTS EEN DEEL VAN DE TRAINING AANWEZIG ZIJN, KAN DAT?

Het is belangrijk dat jouw partner (of begeleider) gedurende de hele training aanwezig is. De ervaring leert ons dat het storend en onrustig is als partners/begeleiders eerder vertrekken. Zowel voor jezelf als voor de groep. Je gaat dit begrijpen tijdens de training.

WELKE METHODEN WORDEN INGEZET IN DE TRAINING?

In de training werken we met verschillende methoden. Wij maken gebruik van inzichten en technieken uit onder andere NLP, Energetisch werk, Live The Connection (voorheen PSYCH-K), het Enneagram, Voice Dialogue en Systemisch werk. Door deze methoden met elkaar te combineren ontstaat er een synergie die zeer doeltreffend is.

We maken tevens gebruik van inzichten van verschillende wetenschappers, artsen en onderzoekers zoals Bruce Lipton, Margriet Sitskoorn, David Hamilton en vele anderen.


WAT ZIJN DE KOSTEN VAN HET TRAININGSTRAJECT?

Hoeveel heb je ervoor over om weer gezond te zijn? Én de regie weer in handen te hebben over je gezondheid, welzijn en geluk in je leven? Lees hier meer over jouw investering in je gezondheid.

KAN EEN TRAINING MIJ ECHT VAN MIJN KLACHT AFHELPEN?

We begrijpen dat het moeilijk te geloven is, maar herstel is echt mogelijk met het Alexander Concept. Deelnemers behalen resultaten die ze zelf niet voor mogelijk hielden. Door het stoppen van de chronische stressrespons, is het écht mogelijk om van je klachten af te komen. Lees de ervaringen van oud deelnemers en zie hoe hun leven veranderd is en kijk naar onze resultaten.

Het is geen wonder dat mensen herstellen, slechts een simpele en logische oorzaak en gevolg. ZO logisch dat je je ergens tijdens de training afvraagt: “Tjé, dat ik dit niet zelf heb kunnen bedenken”.


IK BEN AL ERG LANG ERG ZIEK. WERKT HET ALEXANDER CONCEPT DAN WEL VOOR MIJ?

Het maakt voor het stoppen van de chronische stressrespons niet uit hoe lang of hoe ernstig je ziek bent. Het enige dat van belang is, is of je bereid bent open te staan voor een nieuwe benadering. Wanneer je openstaat om op een geheel andere manier naar je klachten, je gezondheid en mogelijkheden voor herstel te kijken, dan zal het Alexander Concept voor jou werken.


HET ALEXANDER CONCEPT IS NIET ZO BEKEND.

HOE KOMT DAT?

Het Alexander Concept is een produkt van Ander Leven bv. en is relatief nieuw in Nederland. Sinds 2009 bieden wij deze training aan. Met groot succes. Waar we in 2009 gestart zijn met slechts 2 trainers, is het Alexander Concept uitgegroeid tot een bedrijf, waar inmiddels 12 trainers aan verbonden zijn. We zijn heel trots op ons prachtteam dat al jaren betrokken en bevlogen is om mensen te begeleiden in hun transformatieproces.


WORDEN DE KOSTEN VERGOED?

Het Alexander Concept wordt op dit moment niet vergoed door zorgverzekeraars. De kosten voor de training en coaching zijn mogelijk aftrekbaar van je inkomstenbelasting. Informeer dit bij je belastingadviseur.

Vragen of sparren met ons team?