Vrijblijvend kennismaken? 

Opmaat naar een ander leven. Online, live of telefonisch. Wij ontmoeten je graag!

 Volg een webinar, lezing of onze introductie workshop en ervaar alvast de impact van het Alexander Concept.

Webinar

Ca. 60 minuten live via WebinarGeek. In dit gratis webinar 'Perfectionisme, een goede eigenschap of toch niet?' richt onze trainer Sylvia Harskamp zich op de negatieve uitwerking van  perfectionisme. Perfectionisme zit ‘verscholen’ in allerlei uitingen en gedragingen, vaak zonder dat we het zelf in de gaten hebben en is een medeveroorzaker van allerlei chronische klachten.


Inspiratielezing

Ca. 90 minuten live via ZOOM. In deze gratis inspiratielezing 'Stress? gezondheidsklachten? Je eigen invloed is immens!' vertelt onze hoofdtrainer Froukje Weidema glashelder dat de oorzaak van veel gezondheidsklachten chronisch geworden stress is. Je hoort hoe logisch dit proces op gang gebracht en gehouden wordt en hoe eenvoudig het is om deze stressreacties te herkennen en te stoppen.

Workshop

Een halve dag workshop via ZOOM. In deze workshop LEX 'Opmaat naar een ander leven' ontdek en ervaar je of onze manier van denken, werken en kijken je aanspreekt.

Je gaat begrijpen dat (vaak onbewuste chronische) stress grote gevolgen heeft voor jouw welzijn en gezondheid.  

Deze workshop is een inspirerende introductie op ons trainingstraject. Inclusief e-book.

Lezing op locatie

In deze ca. 2 uur lezing legt Helga Verhoeven uit hoe de chronische stress respons klachten in stand houdt én hoe de vicieuze cirkel van klachten doorbroken kan worden. 

We gaan iets dieper op de stof in. Je maakt alvast kennis met kwaliteiten van het brein en merkt dan dat het brein bepaalde dingen wel kan en bepaalde dingen niet kan. Dat doen we bijvoorbeeld aan de hand van optische plaatjes.

Kijk voor data in onze agenda én reserveer meteen jouw plek

Telefonisch kennismaken?

Wil jij liever jouw situatie telefonisch bespreken en nagaan of de training geschikt voor je is? Dat kan ook!

Plan gratis een persoonlijk gesprek met een van onze trainers.