Wij geven onze trainingen met inachtneming van de regels van het RIVM. Dit betekent dat:

• we bij het inchecken vragen een gezondheidscheck in te vullen
• er vanaf 26 juni 2021 géén mondkapjesplicht meer geldt op onze trainingslocaties
• het maximum aantal deelnemers aan onze training is verlaagd, waardoor we in de trainingszaal op 1,5 meter afstand van elkaar zitten.

Voor onze Belgische deelnemers geldt dat reizen naar Nederland wordt toegelaten en dat er bij terugkeer in België géén quarantaineplicht meer geldt. Voor meer informatie verwijzen wij je naar Reizen naar en vanuit het buitenland | Coronavirus COVID-19 (info-coronavirus.be)

Agenda en aanmelden voor de training

Onze training het Alexander Concept is een driedaagse training met een verdiepingsdag. De training begint met een kennismakingsmaaltijd de avond tevoren. Je bent vanaf 17 uur welkom en we starten om 18 uur. De laatste trainingsdag sluiten we om ongeveer 18 uur af met een eenvoudige maaltijd.

Landgoed Morgenstern
De training wordt gegeven op het prachtige en duurzame landgoed Morgenstern in de Achterhoek. Het verblijf is op basis van volpension. Het eten op landgoed Morgenstern is heerlijk, biologisch en vegetarisch. Dieetvoorschriften kun je aangeven op het intakeformulier.

VOL
Indien een training op VOL staat, dan kunnen wij je op een wachtlijst zetten. Schrijf je in voor een training van je 2e keus waar nog wel plek is en laat ons weten op welke wachtlijst je wil komen. Mocht er een plek vrijkomen dan nemen wij contact met je op. Wanneer je niets van ons hoort, blijft je ingedeeld in de training waarvoor je bent ingeschreven.