De recent door de Nederlandse overheid afgekondigde en aangescherpte maatregelen die in zijn gegaan op 14 oktober staan onze training niet in de weg. Landgoed Morgenstern, de trainingslocatie in Barchem, mag en kan ons ontvangen. Wij zijn de enige gasten. Zowel de trainingsruimten, de overnachtingsplekken als het restaurant voldoen aan alle eisen. Onze trainers mogen – met inachtneming van de 1,5 meter – de groep begeleiden en we houden al enige tijd rekening met een maximum van 30 mensen (inclusief trainers) in de trainingszaal.

Wij verwelkomen ook Belgische deelnemers. Als je vanuit België naar Nederland gaat, dan vraagt de Belgische overheid je om bij een verblijf langer dan 48 uur een zg. PLF (Passenger Locator Form) in te vullen. Aan de hand van dat formulier worden de te nemen maatregelen bij terugkeer in België bepaald. Bij een langer verblijf, zoals bij onze 3-daagse training, kun je verplicht worden om bij terugkomst in België 10 dagen in thuisquarantaine te gaan.

Bij een kort verblijf (minder dan 48 uur) hoeft er geen PLF te worden ingevuld en zijn er geen aanvullende maatregelen.

Voel je in elk geval uiterst welkom bij onze training! 

.

Agenda en aanmelden voor de training

Onze training het Alexander Concept is een driedaagse training met een verdiepingsdag. De training begint met een kennismakingsmaaltijd de avond tevoren. Je bent vanaf 17 uur welkom en we starten om 18 uur. De laatste trainingsdag sluiten we om ongeveer 18 uur af met een eenvoudige maaltijd.

Landgoed Morgenstern
De training wordt gegeven op het prachtige en duurzame landgoed Morgenstern in de Achterhoek. Het verblijf is op basis van volpension. Het eten op landgoed Morgenstern is heerlijk, biologisch en vegetarisch. Dieetvoorschriften kun je aangeven op het intakeformulier.

VOL
Indien een training op VOL staat, dan kunnen wij je op een wachtlijst zetten. Schrijf je in voor een training van je 2e keus waar nog wel plek is en laat ons weten op welke wachtlijst je wil komen. Mocht er een plek vrijkomen dan nemen wij contact met je op. Wanneer je niets van ons hoort, blijft je ingedeeld in de training waarvoor je bent ingeschreven.