Wij mogen op grond van de volgende regels weer trainingen geven:

Het aanbieden van trainingen, zoals praktijkonderwijs en andere educatieve activiteiten door bedrijven als Ander Leven (niet ‘overheids-erkend als onderwijsinstelling’) is toegestaan op besloten plekken en uiteraard met inachtneming van de basismaatregelen. Een besloten plek is een plek die niet openstaat voor publiek, maar waar alleen de groep aanwezig is.

Op onze trainingslocaties kunnen we met inachtneming van alle maatregelen goed bij elkaar zijn en trainen. Je kunt bij aanvang van de training een zelftest doen, deze verstrekken wij. Voor tijdens de training geven wij je een doorzichtige mondkap, zodat we elkaars gezicht kunnen blijven zien.

Voor onze Belgische deelnemers geldt dat zij bij een verblijf van langer dan 48 uur in Nederland een aantal maatregelen dienen te nemen, zoals het ondergaan van een test en het invullen van een Passenger Locator Form. Bij terugkeer in België geldt een quarantaine-periode van 7 dagen.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar Reizen naar en vanuit het buitenland | Coronavirus COVID-19 (info-coronavirus.be)

Agenda en aanmelden voor de training

Onze training het Alexander Concept is een driedaagse training met een verdiepingsdag. De training begint met een kennismakingsmaaltijd de avond tevoren. Je bent vanaf 17 uur welkom en we starten om 18 uur. De laatste trainingsdag sluiten we om ongeveer 18 uur af met een eenvoudige maaltijd.

Landgoed Morgenstern
De training wordt gegeven op het prachtige en duurzame landgoed Morgenstern in de Achterhoek. Het verblijf is op basis van volpension. Het eten op landgoed Morgenstern is heerlijk, biologisch en vegetarisch. Dieetvoorschriften kun je aangeven op het intakeformulier.

VOL
Indien een training op VOL staat, dan kunnen wij je op een wachtlijst zetten. Schrijf je in voor een training van je 2e keus waar nog wel plek is en laat ons weten op welke wachtlijst je wil komen. Mocht er een plek vrijkomen dan nemen wij contact met je op. Wanneer je niets van ons hoort, blijft je ingedeeld in de training waarvoor je bent ingeschreven.