LEZINGEN OP LOCATIE 

Hoe neem je opnieuw de regie over je gezondheid en leven?

Agenda & aanmelden


Wat kun je verwachten van deze lezing?

Eigen invloed

Ontdek hoe je zelf invloed kan uitoefenen op je gezondheid en hoe je kan herstellen door jouw zelfherstellend vermogen

Onbewuste stress

De oorzaak van veel klachten is onbewuste stress. Hoor hoe je stressreacties kunt herkennen én stoppen.

Kracht van het brein

Je krijgt inzicht in de kracht van je (onbewuste) brein. Je onbewuste brein kun je niet controleren met je bewuste brein, maar wél aansturen.

Overtuigingen

We gaan dieper in op de gevolgen van stressresponse en de kracht van overtuigingen.

Bewezen effectief

Hoor hoe het komt dat 86% na onze training blijvend herstelt (en 83% snel én blijvend).

Herstel is mogelijk

Je leert mechanismes te doorzien zodat je zelf regie krijgt over je klachten. Je brein is jouw medicijn.

Voor iedereen

De training werkt voor vele fysieke, emotionele en psychische klachten. Hoor welke voordelen het voor jou kan hebben.

Oud-deelnemer

Een oud-deelnemer vertelt zijn/ haar verhaal. Ervaring van voor- en na de training. Ook kun je vragen stellen. ).

Totaal andere aanpak

Leer hoe je anders kunt kijken naar je gezondheid, immuunsysteem, stress en fysieke of emotionele klachten


Spreker Helga Verhoeven

Helga is oprichter en hoofdtrainer van de training het Alexander Concept. Een training met een totaal andere kijk op de oorzaak én aanpak van gezondheid, ziekte en herstel. Zelf heeft Helga jarenlang last gehad van chronische vermoeidheid en was ze doorlopend aan het kwakkelen met haar gezondheid. Na een lange zoektocht, zowel regulier als alternatief, naar de oorzaak van al dat gekwakkel en vooral de chronische vermoeidheid, heeft Helga in 2008 een training gevolgd in Engeland en had ze in 3 dagen haar energie én leven terug. Het Alexander Concept is op die training gebaseerd, echter met een flinke verbreding en verdieping.


"Tijdens de lezing laat ik je kennismaken met de kwaliteiten van het brein en leer je dat de oorzaak van veel gezondheidsklachten (onbewuste) chronische stress is en dat je deze stress kunt leren herkennen én stoppen. Het gaat je duidelijk worden waarom onze training voor zoveel uiteenlopende klachten werkt: van burn-out, chronische vermoeidheid (long-COVID), angsten, fibromyalgie tot dwangneurose, Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), migraine, hersenletsel, slaapproblemen, eetstoornissen en paniekaanvallen. Deze klachten zijn vaak moeilijk te behandelen en mensen krijgen regelmatig te horen dat ze er maar mee moeten leren leven. Ik laat je zien dat het mogelijk is om óók van deze klachten te herstellen. Ook ga ik dieper in op de gevolgen van de stressrespons en de kracht van overtuigingen. 


Na deze lezing weet je dat je zelf een enorme invloed kunt uitoefenen op je fysieke toestand en mentale-, en emotionele staat. Wanneer we die invloed doelbewust toepassen, kunnen zelfs diep ingesleten patronen en hardnekkige klachten wezenlijk veranderd worden. Want herstel is wél mogelijk!"

NAJAAR

2024
19.00 - 21.30 uur 

(inloop vanaf 18.30 uur)

Locatie:

LinZZ Zentrum - Roermond

Bijdrage: € 7,50 p.p. incl. koffie/thee

Theoretisch fundament

Onze training is gebaseerd op een stevig wetenschappelijk fundament. Zo weten we, met dank aan neurowetenschap, veel over de neuroplasticiteit van het brein. Ons brein is in staat om ‘nieuwe paden’ aan te leggen. Voor het instrueren van het brein werken we onder andere met technieken gestoeld op NLP (neurolinguïstisch programmeren), energetisch werk, Live-the-Connection, het Enneagram, voice dialogue en systemisch werk.