Coachingslijn

De COACHINGSLIJN (085-0471545) is voor oud-deelnemers die na de verdiepingsdag vastlopen en contact willen met een coach. De lijn is bereikbaar van maandag 09.00 uur t/m vrijdag 16.00 uur.

Je kunt je naam, telefoonnummer en de reden waarom je belt inspreken op de voicemail. Als je vervolgens de dagdelen aangeeft waarop je tijdens werkdagen bereikbaar bent, dan belt een van onze coaches je terug, afhankelijk van de beschikbaarheid in de agenda.

Wij gaan ervan uit dat je binnen 10-15 minuten weer op koers bent. Als dit niet het geval is dan adviseren wij je om een afspraak maken met een van onze trainers voor een consult.

Coachingspagina

Kijk voor je contact opneemt met ons ook op onze Q&A COACHINGSPAGINA. Alleen als oud-deelnemer kun je op dit besloten deel van onze site terecht voor Q&A coaching. Hier vind je veelgestelde vragen en antwoorden in de vorm van tekst & filmpjes. Klik hier voor onze speciale pagina Q&A SLEUTELS TIJDENS CORONA

De Q&A helpen jou weer een stap verder en zorgen dat je op koers blijft. Mocht je nog geen wachtwoord hebben, vraag deze dan aan via info@anderleven.nl en vermeld wanneer je de training gevolgd hebt.