OVER ONS

Ons team

“I HAVE A DREAM”

Het is onze grote droom dat het binnen 30 jaar gemeengoed is dat wij zelf een enorme invloed kunnen uitoefenen op ons leven, onze gezondheid en ons welzijn. Dit komt niet alleen mensen persoonlijk ten goede, maar ook hun naasten en uiteindelijk de hele maatschappij. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

Wij zien het als onze missie om mensen te leren hoe ze rechtstreekse instructies aan hun onbewuste brein kunnen geven, zodat er een optimale samenwerking tussen lichaam en geest ontstaat. Wanneer lichaam en geest optimaal samenwerken, ervaren mensen vreugde en vrede in zichzelf en is er sprake van een gezonde geest in een gezond lichaam.

Het is voor ons heel inspirerend om met mensen te werken die openstaan voor een geheel nieuwe visie op gezondheid en ziekte. Of het nu om gezonde mensen gaat of om mensen met lichamelijke, geestelijke of emotionele klachten. Wij leren mensen hoe eenvoudig het is om invloed uit te oefenen op alle aspecten van hun welzijn. En wij doen dit graag zo simpel, speels en effectief mogelijk.

Management team

Helga Verhoeven

OPRICHTER EN DIRECTEUR

Irene Niessink

DIRECTEUR

Lisette Steentjes

DIRECTEUR

Trainers

Al onze trainers zijn zeer ervaren coaches, trainers of therapeuten en hebben hun eigen specialiteit en ervaring. Daarnaast hebben zij allen een NLP achtergrond en verschillende PSYCH-K modules gevolgd. 

Cathy van Loon

TRAINER

Desiree Orij

TRAINER

Ester Kuin

TRAINER

Fransien Walton

TRAINER

Froukje Weidema

TRAINER

Helena Kwaaitaal

TRAINER

Helga Verhoeven

TRAINER

Henriëtte Steneker

TRAINER

Inge Sourbron

TRAINER

Irene Niessink

TRAINER

Katrien Staelens

TRAINER

Lisette Steentjes

TRAINER

Marinka van de Kamp

TRAINER

Meer Fennema

TRAINER

Michiel Thijsse

TRAINER

Talitha Dullaert

TRAINER

Arts

Sofie Reubens

ARTS

Ik leerde de training kennen via een patiënt. Als echte wetenschapper dacht ik: “Eerst zien en dan geloven”!

Na de training merkte ik echter meer en meer dat ik als huisarts vooral aan symptoombestrijding deed en niet bezig was met waaróm iemand ziek wordt. Ik besloot me bij te scholen en in mei 2017 ben ik gestart met een eigen praktijk, helemaal in de filosofie van het Alexander Concept.

 

Lees meer….

Office Management

Anita van Liemt

OFFICE MANAGER

Odette Kranenburg

OFFICE MANAGER

Ander Leven is in 2009 opgericht door Helga Verhoeven en Jaap Vermeulen.