Lilian Koks

Trainer

Geboren in 1963, moeder van 3 prachtige dochters die inmiddels alle 3 zijn uitgevlogen. Lilian studeerde voor fysiotherapeute en werkte lange tijd met kinderen. Momenteel werkt ze als zorg coördinator bij een congregatie én heeft ze uiteindelijk haar passie gevonden en zich bekwaamd in coaching en trainer van Ander Leven.

Mijn hele leven ging met ups en vaker downs, ik had als jong meisje al vaak en veel buikpijnklachten en met regelmaat erg weinig energie. Ik voelde me als een duikelpoppetje dat elke keer weer even recht kwam maar zijn stabiliteit niet kon vinden. In bepaalde periodes had ik het gevoel geen pilaren onder mijn bestaan te hebben, ik voelde me futloos en gedeprimeerd. Echter ik heb een enorme wilskracht en daarmee bleef ik redelijk op de been. Ik heb veel coaching en therapieën gevolgd, ik kreeg redelijk wat zicht op mijn patronen echter hoe die écht te veranderen ? Dat was de vraag waar ik uiteindelijk bij het Alexander Concept een antwoord op heb gekregen: in het onderbewuste moest ik zijn. Door Ander Leven is het mij gelukt om die patronen te wijzigen.

Wat mijn kracht is, is natuurlijk ook mijn valkuil, mijn enorme wilskracht had me ook van mijn diepe zelf afgezonderd. En nu voel ik me weer verbonden met mezelf, stabiel en heb mijn energie, enthousiasme én levenskracht weer helemaal terug en daar ben ik enorm blij mee.

Al tijdens de training, werd het me duidelijk dat ik dit concept graag wil uitdragen, liever gezegd van de daken wil schreeuwen, en mensen wil steunen in het (her)vinden van hun eigen wezen, hun levenskracht en daarmee hun geluk.


"Elke keer verbaast het me weer om te zien hoe prachtig mooi mensen worden als er verbinding is tussen hoofd en hart, tussen dat wat ze zeggen en uitstralen. Ik draag graag een steentje bij om mensen die verbinding én daarmee hun geluk te laten (her)vinden."