Ben Hoebee

Business Developer

Geboren in1991. Woont met zijn vriendin en 2 jonge zoons én hond in de omgeving van Haarlem. Ben is na zijn Havo-opleiding, de studie Toegepaste Psychologie gaan volgen en hiervoor heeft in 2017 zijn Bachelor gehaald.


Ben heeft veel ervaring met moeilijk te bereiken doelgroepen zoals (jeugd) delinquenten, schoolverlaters, vastlopers, jongeren met autisme en/of gedragsproblemen. Momenteel begeleidt hij hier ook nog een aantal jongeren in. Hierbij past hij de sleutels, geleerd bij Ander Leven, toe in de praktijk.


Daarnaast richt Ben zich op de sales voor Ander Leven. Het is zijn missie om de sleutels uit de training bereikbaar te maken voor een zo groot mogelijk aantal mensen. Enerzijds zakelijk omdat het voor bedrijven veel winst kan opleveren indien medewerkers de training volgen. Anderzijds ook een stuk maatschappelijk. "Zo zouden de technieken m.i. voor iedereen beschikbaar moeten zijn".

 

"Wat ik de kracht van de training vind is dat het voor iedereen kan werken. Het bevat hele concrete technieken die toepasbaar zijn voor jong en oud, mensen met verschillende achtergronden en culturen. Ander Leven verbindt en is voor iedereen een verrijking van zijn of haar leven. Hier ben ik heilig van overtuigd."