Joke Vlooswijk 

Operationeel manager 

Geboren in 1961. Na lange tijd gewerkt te hebben in de gezondheidszorg combineer ik nu mijn wandel-coaching met een baan bij Ander Leven. Dit doe ik met veel plezier en voldoening.

Zelf heb ik de training gevolgd in 2019. Ik leefde met patronen en overtuigingen waar ik last van had en ik kon daar zelf niet goed bij komen. Dat leverde met periodes een terugkerende somberheid op. Door het volgen van de training kreeg ik sleutels in handen. Waardoor ik mijn lasten uit het verleden meer en meer kon loslaten. Dat bracht mij veel inzicht en vrijheid. Ik heb gezien en aan den lijve ondervonden hoe krachtig het Alexander Concept werkt.

Ik ga er nog steeds van stralen als ik er over vertel. Het was heel bijzonder dat Ander Leven weer op mijn pad kwam. Het is fijn om een bijdrage te leveren aan een organisatie die mij zoveel gebracht heeft.


"Ik vind het echt fascinerend hoe we ons onbewuste brein kunnen beïnvloeden en van daaruit zoveel geluk kunnen gaan ervaren. Het gaf mij de ruimte om weer andere paden in te slaan."