Talitha Dullaert

Trainer

Geboren in 1970, getrouwd met Jan Willem en moeder van 2 kinderen. Talitha studeerde bedrijfseconomie. Werkte jaren als HR adviseur en is sinds 2007 werkzaam als coach, trainer en facilitator van teams. Ze volgde onder andere de opleiding loopbaancoaching en systemisch werken. 


In 2013 ging ik mee met mijn partner naar de training van Ander Leven. Ik was diep onder de indruk en geraakt door de kracht van ons onbewuste brein op onze gezondheid en welzijn. Mijn ogen werden geopend. Ik ontdekte dat ik voor mezelf de lat vaak erg hoog legde. Veel te hoog. Ik sloeg door in mijn perfectionisme, wilde het goed doen en kreeg de daarbij horende onrust en stress. Ik raakte dan uit verbinding met mezelf en anderen.  Alle patronen om te overleven werden mij opeens heel helder en duidelijk.


De training heeft me enorm geïnspireerd om dingen anders te doen en liet me niet meer los. Dankbaar ben ik dan ook dat ik nu zelf een bijdrage lever aan het geluk van anderen. Het is het mooiste werk wat er is.

Michelangelo zei ooit dat het enige dat hij deed was “Het beeld bevrijden uit de steen”. En dat slaat de spijker op zijn kop.


"Door het Alexander Concept heb ik weer de regie over mijn gezondheid en geluk in het leven. En dat gun ik iedereen."