Marinka van de Kamp

Hoofdtrainer

Geboren in 1982, getrouwd met Remco, moeder van 1 dochter en 2 zonen. Marinka studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit en heeft jarenlang als adviseur, leidinggevende en trainer/coach in het bedrijfsleven gewerkt. Inmiddels werkt ze als zelfstandig coach en trainer met een specialisme in de haptonomie. 


Ik weet eigenlijk niet beter dan dat ik last had van energiegebrek en pijnklachten. Mijn lichaam vormde altijd een rem op mijn leven. Al kon ik dat naar buiten aardig verhullen. Ik volgde diverse trainingen, cursussen en therapieën. En ontdekte wat mijn lichaam mij te vertellen had. Ik werd hierdoor zo geraakt en koos voor een ander carrièrepad, de haptonomie. Ondanks deze inzichten en positieve veranderingen liep mijn energie echter verder terug. Tot mijn grote verdriet en onzekerheid! Zowel mijn werk als moederschap was mij te veel. Na een lang medisch traject kreeg ik de diagnose CVS en het advies “leer er mee leven”.


En toen ontdekte ik de training Ander Leven. Wat een herkenning! Dat ondanks al mijn gezonde bewuste inzichten, mijn onderbewuste nog altijd een andere (stress)koers voer. En dat die hand in hand ging met mijn slechte fysieke gestel. Met hulp van de training had ik binnen 3 dagen mijn energie terug. Ik kon de zorg van mijn kinderen weer aan en ging weer volledig aan het werk. Bovendien kon ik nu zelf mijn stressresponse stoppen wanneer deze weer werd geactiveerd. Heerlijk, wat een rust en vertrouwen geeft mij dit nog altijd! De training is zo helder en krachtig. Dit gun ik iedereen. Ik vind het dan ook een eer om deze geweldige sleutel tot gezondheid en geluk aan anderen door te kunnen geven!


"Deze training is zo krachtig en helder. Geweldig om keer op keer te mogen ervaren hoe deelnemers hiermee zelf hun weg naar gezondheid en vertrouwen terugvinden!"