Jorien Oost

Trainer

Geboren in 1981, getrouwd met Jan Peter en moeder van 2 dochters.
In de afgelopen jaren heeft Jorien veel ervaring opgedaan binnen scholen en hulpverleningsorganisaties. Ze is aan werk geweest vanuit de rol als hulpverlener, als docent, als coach en als trainer. Jorien is opgeleid in het werken met het onbewuste brein vanuit NLP, LTC en systemische werk. Inmiddels werkt ze als geaccrediteerd coach en trainer en heeft ze haar eigen praktijk in Den Haag.

Ik heb altijd een vol leven gehad. Met veel liefde en plezier maar ook met tegenslagen en pittige life events. Deze zorgden ervoor dat ik nog net wat harder ging werken of mijn best ging doen. Rugpijn hoorde er nou eenmaal bij, tot dat de pijn in mijn rug chronisch werd, wat uiteindelijk de trigger was voor chronisch piekeren, paniek, angst en een burn-out. Na een lange (medische) zoektocht ben ik de training bij Ander Leven gaan volgen. Ik heb geleerd gebruik te maken van de neuroplasticiteit van mijn brein: het vermogen van je brein om andere zenuwverbindingen aan te maken. Door de chronisch stressrespons te stoppen zijn mijn klachten verdwenen. En het heeft het mij zoveel gebracht: Geluk, zelfliefde, zelfkennis, liefde, gezondheid en een leven in balans.


"Als trainer bij Ander Leven voel ik mij bevoorrecht om deel uit te maken van een krachtig veranderproces bij de deelnemers. Het Alexander Concept is volkomen logisch en doeltreffend. Het ontroert mij telkens weer als ik het verschil zie hoe de deelnemers binnen komen en vol levenslust de training verlaten.”

 “Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken”
- Marcus Aurelius, Romeinse Keizer & filosoof -