Andy Suzenaar
Operationeel manager

Ik ben Andy en werk sinds januari 2021 twee dagen per week voor Ander Leven. Met een brede achtergrond in de IT ben ik terecht gekomen in een werkomgeving waar het niet draait om machines, maar om mensen. Er komt veel regelwerk en veel persoonlijk contact aan te pas. En dat voelt goed!

Ik heb me afgevraagd, Ander Leven, wat is de betekenis van deze naam? Dat werd me al heel gauw duidelijk. Dagelijks zie ik de intakes binnenkomen van mensen die soms niet weten waar hun klachten vandaan komen en eigenlijk geen vertrouwen meer hebben in hun lichaam en hun genezing. Mensen die vaak al jarenlang aanmodderen. Ook dagelijks zie ik de verslagen van mensen die de training hebben gevolgd en uitgebreid vertellen over de positieve veranderingen in hun leven die na de training plaatsvinden.

Ik vind het onvoorstelbaar en ben enorm verrast door wat Ander Leven duidelijk maakt met het Alexander Concept. Mensen krijgen inzicht in hun geestelijk en lichamelijk functioneren en beseffen waar hun klachten vandaan komen. Ze krijgen de gereedschappen aangereikt om zelf in te grijpen in hun functioneren en weten het om te buigen naar een positief bestaan. Een Ander Leven. Heel bijzonder en voor mij enorm fijn om daarvan deel uit te maken. Het geeft me heel veel voldoening! Kan ik iets voor jou betekenen? Bel of mail me gerust. Fijn om jou te leren kennen!


“Ik zie dagelijks de positieve veranderingen bij mensen die de training hebben gevolgd...”