AL-Community

De AL-Community is een centrale ontmoetingsplek voor deelnemers, partners en begeleiders. Hier vind je een Q&A sectie (veel gestelde vragen en antwoorden met filmpjes van trainers), kun je vragen stellen, ervaringen delen of inspiratie opdoen. Op deze plek houden we je ook op de hoogte van onze (vervolg)producten, activiteiten, evenementen en hoe wij in beweging zijn en blijven.

Registeren bij AL-Community

Heb je de training gevolgd? Vraag een registratielink aan via onderstaande knop en binnen 48 uur (op werkdagen) ontvang je een link via de mail om je te registeren. Na het invullen van je emailadres wordt een verificatiecode aangevraagd. Deze wordt binnen enkele minuten naar je mailadres gestuurd (soms is het even wachten en refreshen). Vul deze code in en je kunt een wachtwoord aanmaken. Vanaf het invullen van een nieuw wachtwoord kun je voortaan met dit wachtwoord inloggen.

Inloggen bij AL-Community

Heb je al een wachtwoord? Log dan in via onderstaande knop. Mocht je onverhoopt een probleem hebben met inloggen, stuur een mail naar info@anderleven.nl en we lossen het snel voor je op.