De training is formidabel! Van begin tot het eind werd het inspirerend gebracht, nuchter, praktisch en heel verhelderend. Helga is een zeer bekwaam docente. Mijn man was wat kritisch voordat we gingen, maar in en na het weekend razend enthousiast. De voor- en nazorg is ondersteunend.

Het is een mooi pakket wat aangeboden wordt.

Op de terugkomdag zagen we prachtige, krachtige, mooie mensen die lieten horen en zien hoe goed de afgelopen 3 weken met hun gegaan is. Zij lieten een veelbelovend herstel zien. Geweldig! En uiteraard was ik één van hen. Ik deed depressiviteit voor de training en na de weken volgend op de training kwam blijdschap en kracht terug.

Wat me geleerd is, is dat ik binnen  een paar minuten me anders kan voelen dan de ‘oude groef’. En het prettige is: ik kan het zelf, heb het zelf altijd bij me. Het geeft me vertrouwen in het leven en in mezelf.

Waar ik vroeger dacht dat je je eenmaal voelt zoals je je voelt, is dat nu veranderd: ik heb invloed op hoe ik mij voel. En het gereedschap heb ik op de training geleerd en is overal toepasbaar.

Dat wil ook zeggen dat als je het nodig heb, je het dient toe te passen, dus het vraagt inzet van jezelf dat wanneer je in je oude groef komt, dat je jezelf oppakt en je aangeleerde proces gaat lopen. Doen! Het geeft effect en het werkt heel ondersteunend!

Ik ben blij dat ik de keus gemaakt heb om me in te schrijven. Ok het was een heel bedrag… maar ik zag dat ik het liever hieraan uitgeef dan aan vakanties, want vakanties zijn met een paar weken ‘weg’, en hier heb ik de rest van mijn leven heel veel plezier van.

Adriana

December 2014:
Zoals jullie hierboven konden lezen: Ik leed aan depressiviteit en angsten voor de training en na de weken volgend op de training kwam blijdschap en kracht terug.

Inmiddels is het een jaar verder en dit is nog steeds het geval. Ik heb tevens meer zelfvertrouwen, meer eigenwaarde, meer lol, om de kleinste dingen kan ik een borrelende lach in mijn lijf voelen. Kortom: het leven is er een stuk prettiger op geworden. En dat niet alleen voor mij. Mijn naasten genieten ervan mee.