Ik had last van onzekerheid, paniek- en oude pijngevoelens, wantrouwen naar mezelf en een gevoel van vastzitten. Niet vierentwintig uur per dag, maar het belemmerde me regelmatig in mijn doen en laten.

Door de training heb ik een gereedschap in handen. Als er nu paniek, onzekerheid etc. is, pas ik het AC-proces toe en stel ik er iets positiefs voor in de plaats.

Ik heb precies geleerd wat ik wilde! En ik hoef niet meer bang te zijn dat de negatieve gevoelens me ‘in de tang nemen’.

Dat geeft me rust, vrijheid, energie, levensvreugde en vertrouwen.

Wat een opluchting.

En wat een geluk dat dit bestaat.

Nynke

P.S. Een concreet voorbeeld van een onverwachte en positieve ‘bijwerking’ van de training: ik heb sinds 14 jaar erg veel last van opvliegers. Sinds de training zijn de opvliegers in aantal afgenomen en zeker ook in intensiteit, waardoor ik er nauwelijks nog hinder van ondervind!!!

8 maanden na de training
Het is nu acht maanden geleden dat ik de AC-training heb gevolgd.
De reden om de training te doen was dat ik last had van onzekerheid, paniek- en oude pijngevoelens, wantrouwen naar mezelf en een gevoel van vastzitten. Niet vierentwintig uur per dag, maar het belemmerde me regelmatig in mijn doen en laten.

Dat lijkt nu al heel lang achter me te liggen!

Tijdens de training merkte ik direct een groot effect wat nog steeds onverminderd voortduurt.
Inmiddels is door het toepassen van het AC-proces een aantal van de klachten volkomen verdwenen, dan wel zo afgenomen dat ik er nauwelijks nog last van heb.

Het AC-poces is voor mij vanaf het begin af aan een geweldig gereedschap waarmee ik altijd en overal uit de voeten kan.

Energie, levensvreugde en vertrouwen zijn het gevolg.

Hoera.

 

Nynke, 63 jaar