Inge Sourbron

Trainer

Geboren in 1961, getrouwd met Danny en moeder van 2 dochters. Inge studeerde economie en was 38 jaar werkzaam in de bankwereld als leidinggevende in diverse afdelingen en als leadership coach. Inmiddels werkzaam als zelfstandig coach en trainer. 

In mei 2014 kwam ik in contact met Ander Leven. Ik was toen herstellend van schilklierkanker. Het was mijn 2e kankerverdict. Angst bepaalde op dat ogenblik mijn leven. Tijdens de training heb ik die angst (het duiveltje op mijn schouder dat me telkens onderuit haalde) kunnen loslaten. Het Alexander Concept liet me echter niet meer los.

Mijn dochter zag de veranderingen in mijn leven en heeft enkele maanden later de training gevolgd. Bij haar was 2 jaar voordien fibromyalgie vastgesteld. De aanbevolen behandeling was acceptatietherapie. Vele therapieën en behandelingen rijker brachten echter weinig of geen verbetering. Met het Alexander Concept herstelde zij volledig op amper 3 dagen! Een totale bevrijding voor een 18 jarige.

Gezondheid is ons belangrijkste bezit. De kracht van ons onbewuste brein hierop is gigantisch. De training heeft me dermate gepassioneerd dat ik me er verder in ben gaan verdiepen. Mensen terug hoop en vertrouwen geven, hen zien veranderen zodat ze terug voluit kunnen leven… Wat is er mooier? Hier wil ik écht aan bijdragen!"Mensen zien veranderen en terug voluit leven dankzij dé sleutel naar een ander leven… Wat is er mooier dan dat?"