Joop Konings

Co-trainer Coachingslijn

Ik word iedere keer weer geraakt als ik zie hoe deelnemers weer volledig in hun kracht komen door het toepassen van de sleutels van Ander Leven.

Astrid Lambrechtsen

Trainer

Echt iedereen zou over deze kennis moeten beschikken. Hoe zou de wereld eruit zien als we allemaal optimaal gebruik zouden maken van de kwaliteit van ons brein? Als we deze kwaliteit inzetten om zelf te herstellen en onze veerkracht te vergroten? Als we congruent zouden spreken en handelen? Als we het slachtoffer in onszelf en de ander zouden herkennen? Ik kan met zekerheid zeggen dat de wereld er dan een stuk mooier uit zal zien!

Lilian Koks

Trainer

Elke keer verbaast het me weer om te zien hoe prachtig mooi mensen worden als er verbinding is tussen hoofd en hart, tussen dat wat ze zeggen en uitstralen. Ik draag graag een steentje bij om mensen die verbinding én daarmee hun geluk te laten (her)vinden.

Lies D’Hollander

Trainer

Ontroerend mooi om te zien hoe deelnemers weer in hun eigen kracht gaan staan en weer volop van het leven genieten.

Simone Wopereis

Trainer

Het Alexander Concept is zo logisch en tegelijk zo doeltreffend. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze prachtige training en elke keer weer te zien hoe de deelnemers in 4 dagen opbloeien.

Sylvia Harskamp

Trainer

Het is een voorrecht steeds weer getuige te mogen zijn van de transformatie die mensen ervaren door simpelweg de sleutels van het Alexander Concept toe te passen.

Odette Kranenburg

Office Manager

Prachtig om te zien hoe deelnemers alles uit het leven halen na het volgen van de training. De training is DÉ stap naar een ander leven.

Anita van Liemt

Operationeel Manager

Ik geniet elke keer van het werken met een mooi team collega’s die allemaal het doel voor ogen hebben om deelnemers te leren zelf het stuur van hun leven in handen te nemen en hun gezondheid terug te krijgen.

Sofie Reubens

Arts

In maart 2015 ben ik gaan ‘zien’. Mijn ‘geloof’ in de training had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik heb daar ingezien dat chronische stress de oorzaak is van zoveel klachten en ziekten. Ik weet nu dat het brein als een controlekamer is voor alles wat er gebeurt in je ‘lichaam’ en ‘geest’

Talitha Dullaert

Trainer

Door het Alexander Concept heb ik weer de regie over mijn gezondheid en geluk in het leven. En dat gun ik iedereen.