Odette Kranenburg

Office Manager

Prachtig om te zien hoe deelnemers alles uit het leven halen na het volgen van de training. De training is DÉ stap naar een ander leven.

Anita van Liemt

Operationeel Manager

Ik geniet elke keer van het werken met een mooi team collega’s die allemaal het doel voor ogen hebben om deelnemers te leren zelf het stuur van hun leven in handen te nemen en hun gezondheid terug te krijgen.

Sofie Reubens

Arts

In maart 2015 ben ik gaan ‘zien’. Mijn ‘geloof’ in de training had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik heb daar ingezien dat chronische stress de oorzaak is van zoveel klachten en ziekten. Ik weet nu dat het brein als een controlekamer is voor alles wat er gebeurt in je ‘lichaam’ en ‘geest’

Talitha Dullaert

Trainer

Door het Alexander Concept heb ik weer de regie over mijn gezondheid en geluk in het leven. En dat gun ik iedereen.

Meer Fennema

Trainer

Het is super mooi en dankbaar werk om de sleutel tot een Ander Leven te overhandigen aan de deelnemers!

Marinka van de Kamp

Trainer

Deze training is zo krachtig en helder. Geweldig om keer op keer te mogen ervaren hoe deelnemers hiermee zelf hun weg naar gezondheid en vertrouwen terugvinden!

Inge Sourbron

Trainer

Mensen zien veranderen en terug voluit leven dankzij dé sleutel naar een Ander Leven … wat is er mooier dan dat?

Henriëtte Steneker

Trainer & LTC teacher

Voor mij is het Alexander Concept het krachtigste instrument om zelf invloed te hebben op gezondheid en geluk. Ik gun dit iedereen en ben dankbaar dat ik mijn steentje kan bijdragen samen met geweldige collega’s.

Helena Kwaaitaal

Trainer

Wat ben ik blij en dankbaar dat deelnemers na jaren ploeteren de weg naar herstel vinden en echt een ander leven instappen! Heerlijk om vanuit een gedegen concept en een prachtig team collega’s hier aan bij te dragen!

Froukje Weidema

Trainer

Keer op keer zie ik deelnemers aan het Alexander Concept de sleutel vinden tot duurzaam herstel. En ik ben iedere keer intens dankbaar, geraakt en in verwondering om getuige te mogen zijn van dit proces. Wat een verrukkelijk voorrecht om het ter plekke, recht voor mijn ogen, te zien gebeuren: om mensen na jaren van geploeter te zien opbloeien en stralen als nooit tevoren.