Algemeen Directeur

Inderdaad: aan den lijve ondervond ik welk verschil deze training maakt voor de deelnemers. Ik ben er trots op om hieraan op de achtergrond een bijdrage te leveren. Graag ondersteun ik de vakkundige trainers en mijn lieve collega’s om deze training zo krachtig, liefdevol en mega-effectief te houden als ie nu is.

Co-trainer Coachingslijn

Ik word iedere keer weer geraakt als ik zie hoe deelnemers weer volledig in hun kracht komen door het toepassen van de sleutels van Ander Leven.

Echt iedereen zou over deze kennis moeten beschikken. Hoe zou de wereld eruit zien als we allemaal optimaal gebruik zouden maken van de kwaliteit van ons brein? Als we deze kwaliteit inzetten om zelf te herstellen en onze veerkracht te vergroten? Als we congruent zouden spreken en handelen? Als we het slachtoffer in onszelf en de ander zouden herkennen? Ik kan met zekerheid zeggen dat de wereld er dan een stuk mooier uit zal zien!

Elke keer verbaast het me weer om te zien hoe prachtig mooi mensen worden als er verbinding is tussen hoofd en hart, tussen dat wat ze zeggen en uitstralen. Ik draag graag een steentje bij om mensen die verbinding én daarmee hun geluk te laten (her)vinden.

Ontroerend mooi om te zien hoe deelnemers weer in hun eigen kracht gaan staan en weer volop van het leven genieten.

Het Alexander Concept is zo logisch en tegelijk zo doeltreffend. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze prachtige training en elke keer weer te zien hoe de deelnemers in 4 dagen opbloeien.

Het is een voorrecht steeds weer getuige te mogen zijn van de transformatie die mensen ervaren door simpelweg de sleutels van het Alexander Concept toe te passen.

Operationeel Manager

Prachtig om te zien hoe deelnemers alles uit het leven halen na het volgen van de training. De training is DÉ stap naar een ander leven.

Ik geniet elke keer van het werken met een mooi team collega’s die allemaal het doel voor ogen hebben om deelnemers te leren zelf het stuur van hun leven in handen te nemen en hun gezondheid terug te krijgen.

In maart 2015 ben ik gaan ‘zien’. Mijn ‘geloof’ in de training had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik heb daar ingezien dat chronische stress de oorzaak is van zoveel klachten en ziekten. Ik weet nu dat het brein als een controlekamer is voor alles wat er gebeurt in je ‘lichaam’ en ‘geest’