Anita van Liemt
Marketing manager

Geboren in 1965,  partner van Ruud en moeder van een dochter. Anita is opgeleid in marketing, communicatie, internet- en management services. Ze heeft ervaring als account-, content-, operationeel en marketing manager in de reclame, e-commerce en entertainment business.

Sinds ik begin 2015 in contact kwam met Ander Leven hebben de visie en de theorie van het Alexander Concept mij niet meer losgelaten. Gezondheid en welzijn is een groot goed. Zelfs het grootste bezit. Het feit dat je, met de kracht van je onbewuste brein, hier zelf invloed op kunt uitoefenen intrigeerde mij. Vanaf het eerste contactmoment met deze organisatie was het duidelijk: ik wil een bijdrage kunnen leveren aan het verder uitdragen van de visie en droom van Ander Leven dat wij zelf een ongelooflijk grote invloed hebben op onze gezondheid en die eenvoudig zelf kunnen inzetten.


"Ik geniet elke keer van het werken met een mooi team collega’s die allemaal het doel voor ogen hebben om deelnemers te leren zelf het stuur van hun leven in handen te nemen en hun gezondheid terug te krijgen."