22 jaar (moe, duizeligheid, pijnlijk lichaam, hoofdpijn, concentratiegebrek, angsten, zenuwen en dwanghandelingen (handen wassen en tellen)).

Sinds mijn 14de zijn de klachten begonnen, ik was veel moe en duizelig. Ik kon geen prikkels verdragen en ben een aantal maanden bij huis geweest. Ik had vele hyperventilatie aanvallen en stond continue onder hoogspanning. Na vele trajecten van cesartherapie, psycholoog, accupunctuur, alternatieve geneeskunde, bloedprikken en het ziekenhuis begreep ik het niet, ik was zo moe en had geen energie om lekker door het leven te komen, er zou dan toch ook iets in mijn bloed gevonden moeten worden dacht ik.

Verdorie, hoe moet het als ik straks 40 jaar ben?

Via een goede vriendin van mijn zus ben ik in contact gekomen met de training. Meerdere keren heb ik informatie gelezen en dacht ik bij mijzelf het valt toch allemaal wel mee, ik heb het nu echt niet nodig.

Tot begin dit jaar (2018), ik voelde dat ik meer dan ooit klaar was om de stap te nemen, want ik liep letterlijk tegen mezelf en het leven aan.

De training is de stap naar het nieuwe leven geworden, ik heb de sleutel tot mijn nieuwe leven en ik maak iedere dag weer de keuze om voor mijn geluk en energie te gaan.

Daar ben ik weer……Vol leven, met eindeloze energie, ik ben ontspannen en ik voel mijn eigen innerlijke rust weer. Mijn pijnlijke lichaam is verdwenen, mijn kleur is terug in mijn gezicht en ik zie een heerlijke twinkel in mijn ogen!