Zo’n 11 jaar geleden kampte ik met een totale uitputting. Het huwelijk van onze dochter kwam er aan en we verwachtten daarvoor Amerikaanse logés.
Ik zag dat totaal niet zitten. Via via kwam ik bij de Energiekliniek terecht, bij een osteopaat en deed ik aan Universal Healing Tao. Ik moest almaar meer medicatie en voedingssupplementen nemen. En met ups en downs in energie ging het verder. Twee jaar geleden ging het meer bergaf. Het poetsen lukte niet meer. De koorrepetities op donderdagavond waren te veel. De wekelijkse etentjes met de kinderen, schoon- en kleinkinderen waren te zwaar. Er was geen ruimte meer voor nieuwe initiatieven.

En ik dacht dan zal ik met mijn 60 jaar het leven leiden van een hoogbejaarde. Tot een vriendin vertelde dat ze nu zo’n speciale training had gevolgd: “Ander Leven”. En een ‘ander leven’ sprak mij zo aan dat ik dacht wat heb ik te verliezen? In september kwam het telefonisch intakegesprek met Lisette en zij zei: “Er is ruimte voor jezelf en er is ruimte voor de ander…”. Zo mooi!

De veranderingen die er al waren deden me erg uitkijken naar de training in oktober. En, echt waar, die heeft alle verwachtingen overtroffen: zo mooi opgebouwd en alle tools die je nodig hebt worden aangereikt. Na 3 dagen ga je weer blij en vol vertrouwen naar huis; echt super! En soms als je daarna even een zetje nodig hebt, dan kan je je coach bellen en die heeft je in geen tijd weer op koers.

Ik ben nu 6 weken na de training en ik kan echt zeggen dat ik een ‘Ander Leven’ heb. Ik ben energiek, ik geniet met volle teugen. Ook de relatie met mijn partner zit in de lift. Ik neem beslissingen, ik denk na over nieuwe tijdsinvullingen. Gewoon SUPER. En lukt het even niet, dan kan ik altijd terecht bij mijn partner, een Ander-Leven coach, of een andere Ander-Leven deelnemer …Stap voor stap kom ik waar ik wil zijn!