Energie weer terug, vol kracht en helemaal blij en gelukkig ! Een paar weken geleden heb ik de training Alexander Concept gedaan. Wat is dat goed voor mij geweest ! Ik heb geleerd mijn stress-respons een halt toe te roepen. Wat een openbaring ! Wat heb ik hier veel aan gehad !

Al vijf jaar was ik chronisch moe. Dit begon na een fysieke overbelasting. Niets hielp om weer meer energie te krijgen. Op regulier –  en alternatief gebied heb ik veel geprobeerd en advies ingewonnen.
Fysiek en geestelijk ging ik steeds meer achteruit. Vlak voor de training kon ik bijvoorbeeld 20 minuten in de week wandelen en niet meer dan één uur achter elkaar met mensen samen zijn.

Toen kwam ik op de site van Ander Leven terecht. Dit sprak me zó aan. Dit voelde zó goed. Hier werd ik naar toe getrokken.
Ik liet het mijn man zien. Hij was ook meteen enthousiast. Ook om als  begeleider mee te gaan.

Nu: de training is geweest. Ik kan weer uren met mensen praten. Ik ben weer conditie aan het opbouwen met bijvoorbeeld wandelen en fietsen. Ik ben zo blij ! En ik voel me zoveel sterker !

Het consequent toepassen van het AC-Proces geeft mij een Ander Leven.
Fijn vind ik het dat mijn man Piet is meegeweest naar de training. Dat hij mij de training zag doen en ook dat hij weet wat die drie dagen is aangeboden. Hij past het ook toe voor zich zelf.

Voor de training was ik bang dat ik één dag training al niet vol zou houden. Maar na praten met Helga hierover en door de training zelf kon ik met gemak de hele training volhouden en heb ik de tweede avond zelfs een heerlijke wandeling van een half uur gemaakt. Ik had zo veel energie.

Ik ben zo blij met wat mij is aangereikt. Fantastisch zoals Helga en Jaap dat deden.
Ik ben vol kracht, en helemaal blij en gelukkig.

Els