De training is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven! Echt waar.

Ik had een laag zelfbeeld, stress, faalangst en perfectionisme. In de training kwam ik erachter dat ik eigenlijk wel aan alle klachten voldeed.

Het is echt zooooo geweldig! Al na de eerste dag voelde ik me vol energie, ontspanning en zoveel vreugde. Niet te beschrijven… En het mooie is dit gebeurde niet alleen bij mezelf, maar ook bij de anderen die samen met mij de training volgden.

Eenmaal thuis ervaarde ik veel veranderingen in mezelf. In het drukke leven wat ik leid als jonge moeder en beheerder van een bungalow park merkte ik een rust in mezelf waardoor ik met veel plezier alles voor elkaar krijg. Ik geniet van het contact met de mensen. En elk gesprek wat ik voer doe ik met zoveel liefde… en dat is zo’n bevrijding!

Mijn vriend en zus zijn verbaasd mij zo ontspannen en gelukkig te zien. In elke situatie! En als ik even moeilijk doe pas ik het AC-Proces toe en hop daar ben ik weer. Ik blijf groeien en dat mag ik de rest van mijn leven doen.

Kennen jullie de woorden van Nelson Mandela?

“We zijn bestemd om te stralen, zoals kinderen dat doen. We zijn geboren om de glorie Gods die in ons is te openbaren. Die glorie is niet slechts in enkelen, maar in ieder mens aanwezig.”

Die woorden blijven me raken. Ze staan al jaren bij ons op de wc al heb ik ze nooit toegepast. Ik wist dat ze waar waren, maar hoe doe ik dat? Helga vertelde de woorden ons tijdens de training op dag 3. Diep ontroerd was ik, omdat ik de woorden nu letterlijk zo ervaar!!!!! ????

Dank jullie wel Jaap, Helga, Lisette en Ander Leven.

Floor