Na een zeer traumatische ervaring op mijn werk zijn bij mij bijna alle lampjes uit gegaan. En werden alle ‘niet’ noodzakelijke functies uitgeschakeld. Zo kreeg ik last van mijn geheugen. Ik herinner me dat ik in de keuken stond met een mes in mijn handen en ik aan mijn vrouw vroeg wat moet ik hiermee? Een rondje fietsen gebeurde het meerdere keren dat ik naar huis belde omdat ik de weg kwijt was. Ook werd ik boos en agressief ik kon door het minste of geringste uit de bocht vliegen. Doordat mijn lichaam op spaarstand stond kon ik geen gluten meer verdragen, geen lactose, en er kwamen steeds meer etensproblemen bij en huid irritaties. Voor PTSS heb ik meerdere ‘traditionele’ therapieën ondergaan maar het hielp niets.

Via via kwam ik terecht bij Ander Leven. Voor mij een echt laatste redmiddel. En nu: ik leef!!! Afgelopen weken heb ik meer ondernomen dan afgelopen 3 1/2 jaar bij elkaar. Ik ben terug, beter en mooier, sterker dan ooit. Dit is geen marketingpraatje, vele mensen die ik nu spreek staan versteld; ze zien een andere man. En zo voel ik me ook!!  Ik eet alles, ik herinner me alles.

Onze dochter zei een dag na de training: “Papa is weer papa en hij is terug en gezond”; en zo is het!! Ik leef nu een waanzinnig prachtig leven en ik kijk uit wat ik allemaal bereiken ga.

Geef je oude leven op en geef het andere leven een kans!

Gijsbert